Şimdi Ara

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.402
Cevap
1
Favori
91.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Fantasy XIII-2 ne oyle ya coluk cocouk oyunu olmus versus da ne güzel cyberus direg filan vardi Final Fantasy XIII-2 ne hagle gelmis ben sevmedim kiz oyunu gibi
  • Ben hayatımda bu kadar kötü bir FF oynamamistim, teşekkürler Enix
  • FFX Versus'dan hala bir haber yokmu? 2012 ilk ceyregi gelse bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

FFX Versus'dan hala bir haber yokmu? 2012 ilk ceyregi gelse bari.

yaza çıksa rağzıyım ff 13-2 ile aynı dönemde çıkarmazlar bence satış için ki zaten adamların bu nesil için son ff si olucak sanırım bana göre 2012 sonbaharında çıkar
  • Final Fantasy haberlerinde Square Enix'in bu seri hakkındaki stratejisinden sürekli dem vursam da serinin beni heyecanlandıran tek oyunu Final Fantasy Versus 13 hakkında yeni bilgiler geldikçe umudum da tekrar yeşeriyor diyebilirim. E3 2011 ve TGS 2011 fuarları sonrasında Jump Festa fuarını da es geçen Final Fantasy Versus 13'ün yeni videosu ise bu ay içerisinde yayınlanacak.

Uzun süredir beklenen bu video ile ilgili EDGE dergisine konuşan Yoshinori Kitase, Final Fantasy versus 13 ve bu video hakkında bazı kısa açıklamalarda bulunmuş.

Oyunun hala yapım aşamasında olduğunu ve bu ay içerisinde Final Fantasy Versus 13 için yeni bir video yayınlayacaklarını açıklayan Kitase, "Sizi temin edebilirim ki yapım ekibi bu oyun için sıkı bir çalışma içerisinde" dedikten sonra oyunun bu yeni videosunda göreceklerimizin bizi heyecanlandıracağından emin olduğunu belirtmiş.

Açıkçası serinin gidişatı için oldukça önemli bir yer teşkil eden Final Fantasy Versus 13'ün gidişatını büyük bir merakla beklesem de oyunun arkasında Final Fantasy ekibinin en eski ve has üyelerinden Tetsuya Nomura'nın bulunması ve özlenen dünya haritası gibi öğelerin bu oyun ile birlikte tekrar dönecek olması içimi ferahlatıyor. Yeni video için biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

(ç)alıntıdır=bsc

gerçekten çok merak ediyorum

• @ ekosfer147 haber icin tesekkurederim elinize saglik.
    .

Uzun bir aradan sonra bu ay birseyler gorebilecegiz cok sevindim bu habere.
  • hayatımda hiç ff oyunu oynamama rağmen oyun çok itici ve kötü duruyor nedense. şu savaş sistemini hiç sevmiyorum, yani garip, eski pokemon oyunlarını andırıyor. bir o vuruyor bir sen. tabi benim hiç bilgim yok bu seriyle ilgili olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

hayatımda hiç ff oyunu oynamama rağmen oyun çok itici ve kötü duruyor nedense. şu savaş sistemini hiç sevmiyorum, yani garip, eski pokemon oyunlarını andırıyor. bir o vuruyor bir sen. tabi benim hiç bilgim yok bu seriyle ilgili olarak

la olm ne girip yazıyon o zaman konuya. millet bi garip olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

hayatımda hiç ff oyunu oynamama rağmen oyun çok itici ve kötü duruyor nedense. şu savaş sistemini hiç sevmiyorum, yani garip, eski pokemon oyunlarını andırıyor. bir o vuruyor bir sen. tabi benim hiç bilgim yok bu seriyle ilgili olarak

la olm ne girip yazıyon o zaman konuya. millet bi garip olmuş

canım sıkılmıştı girdim baktım çıktım

• quote:

FF13'deki savaş sistemi belki de yapılmış en iyi turn based sistem. Eskisi gibi bir o, bir sen değil; hoş ben eski sistemi daha çok seviyorum ama FF13'deki sistem müthiş akıcı bir şekilde işliyor. Artarda tüm kombinasyonları yaparak dalabiliyorsun. Adamlar öyle ayarlamışlar ki, turn based olduğunu anlamak bile güç.
  • Versusa çıkış tarihi verseler çok iyi olacak 13-2 çıkacak versusdan haber yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

FF13'deki savaş sistemi belki de yapılmış en iyi turn based sistem. Eskisi gibi bir o, bir sen değil; hoş ben eski sistemi daha çok seviyorum ama FF13'deki sistem müthiş akıcı bir şekilde işliyor. Artarda tüm kombinasyonları yaparak dalabiliyorsun. Adamlar öyle ayarlamışlar ki, turn based olduğunu anlamak bile güç.

Oynadığım en iyi turn-based sistemler Chrono Cross ve Final Fantasy X'teydi. Şimdikiler Hack&Slash'e kaydığı için ısınamadık ya bir türlü.

• bu oyunun hiç bir serisini oynamadım baslamak isterim hangi oyundan baslayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

bu oyunun hiç bir serisini oynamadım baslamak isterim hangi oyundan baslayım?

Şu sıralara remake i yapılan FF X ile başla tabiki uzun bir süreç bu 1 yada 1 buçuk sene sonra çıkar anca okadar bekliyemem diyorsan ps2 varsa orda oyna :)
    ps3 için şuan ff 13 var hikaye ve oynanış güzel fakat sana özgürlük sunmuyor yani şunu diyebilirim sana rpg adına güzel bir oyun final fantasy adına berbat bir oyun

bunlar dışında ff7-8-12
    bunları oynamaya çalış gerisini oynamazsan pekte birşey kaybetmezsin vaktin olursa 9 da oynanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekosfer147

quote:

Şu sıralara remake i yapılan FF X ile başla tabiki uzun bir süreç bu 1 yada 1 buçuk sene sonra çıkar anca okadar bekliyemem diyorsan ps2 varsa orda oyna :)
    ps3 için şuan ff 13 var hikaye ve oynanış güzel fakat sana özgürlük sunmuyor yani şunu diyebilirim sana rpg adına güzel bir oyun final fantasy adına berbat bir oyun

bunlar dışında ff7-8-12
    bunları oynamaya çalış gerisini oynamazsan pekte birşey kaybetmezsin vaktin olursa 9 da oynanabilir

Peki ing. seviyesı onemli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bunlar dışında ff7-8-12

Peki ing. seviyesı onemli mi

konuyu anlıyacak nerde ne yapman gerektiği söylendiğinde anlıyabilecek kadar ingilizcen olması yeterli bence
    konuyu anlamak dedim zaten rpgnin temeli diğer türlere göre daha sağlam bir konu olmasıdır
    örneğin FF X famitsu tarafından tüm zamanların en iyi oyunu seçilmişti =)

• PS3 aldığımda ilk alacağım oyun olarak aklımdaydı. Hatta FF bundle denk gelseydi onu bile alırdım. neyse Tüplü tv'ye taktım 2 günlük PS3'ümü ve Vatan bilgisayardan %25 indirimli, 5 taksitli aldığım 30 liralık FF13'ü taktım.

Diyeceğim o ki bu mesajı buraya atıyorum ve artık bu konunun müdavimi olduğumu belirtiyorum. Hayır 13-2 veya versus'a para yetiremeyeceğimi adım gibi biliyorum ama yine de dört gözle bekliyorum.

Bir de FF'nin 1'den 12'ye kadar olan serilerini PS3 üzerinden oynama ihtimalimiz var mı? Koleksiyon olarak satılıyor mu PSN üzerinden veya başka bir yerden. Hayır fiyatı felan ucuzsa basacağım OFW 4'ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 15 Ocak 2012; 0:33:02 >

• Arkadaslar rica etsem asagidaki likde yazanlari biri cevirip ozetliyebilirmi rica etsem, zira uzun zamandir ses seda yoktu Final Fantasy Versus dan yeni detaylar gelmis sanirim.
    .

Tetsuya Nomura Reveals More Final Fantasy Versus XIII Information
    .
    http://playstationlifestyle.net/2012/01/19/tetsuya-nomura-reveals-more-final-fantasy-versus-xiii-information/
  • quote:

Arkadaslar rica etsem asagidaki likde yazanlari biri cevirip ozetliyebilirmi rica etsem, zira uzun zamandir ses seda yoktu Final Fantasy Versus dan yeni detaylar gelmis sanirim.
    .

.

http://playstationlifestyle.net/2012/01/19/tetsuya-nomura-reveals-more-final-fantasy-versus-xiii-information/

Diyorki;

Bir çok FFv13 fanı tgs 11 de sunum olmadığı için hayal kırıklığına uğramıştı.2006 da duyurduklarından beri oyun hakkında fazla bilgi alamadık.
    6 yıl geçmesine rağmen hala gizemini koruyor.Ancak ffv13 yapımcısı Tetsuya Nomura sessizliğini bozdu ve Famitsu dergisine çeşitli projeleri hakkında uzunca bir röportaj verdi.Kingdom Heart 3DS'ten Theatrhythm Final Fantasy'e kadar bilgi edindik.Bu görüşme sırasında,Nomura oyunun(ffv13) gelişimi hakkında yeni bilgileri ortaya döktü ve şunları söyledi

-Nomura geçenlerde oyun için son kontrolünü yaptı ve geçen sene yayınladan tanıtım videosundan sonra oyunun görselliği oldukça geliştiğini vurguladı

-Oyun gerçek zamanlı ve animasyon oynanışı birlikte CG'a eklendi.Bu oran 7/10 u gerçek zamanlı oynanış 3/10 u animasyon CG

-Noctis ile Stellanın buluştukları ilk zamanki sahne pre-render edildi yani CG olarak çünkü örnek olarak bu kısımda oyuncuya verilen kontrolün oyuna büyük bir etkisi olmadığından

-Square Enix in geçen yılın Ocak ayında yaptığı gibi bir sunum(trailer gelmişti hani) yapmıyacağını açıkladı.Ancak Nomura bu yıl içerisinde versus için anons/şov yapmak istediğinden söz etti.Buna rağmen nerede,ne zaman olucağından bahsetmedi

-ffv13 ü bir dahaki görüşümüzde oyunun gerçek bir donanımda(ps3 exc bence ^^) oynanıyorken görüceğimizide
    sözlerine ekledi

Süpriz olaraktan Nomura FF X HD çalışmaları hakkında çıkan söylentilerini kabul etti yani oyunun daha yapım aşamasının başında olduğunu.Bu demek oluyorki oyun yakın zamanda satışa çıkmayacak

bu kısmıda çevirem bari

Peki beyler anlaşılan o ki FFv13 hala bir video oyunu.Oyunun ne zaman çıkabileceği hakkında tahmini olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 20 Ocak 2012; 23:33:13 >

• quote:

quote:

Arkadaslar rica etsem asagidaki likde yazanlari biri cevirip ozetliyebilirmi rica etsem, zira uzun zamandir ses seda yoktu Final Fantasy Versus dan yeni detaylar gelmis sanirim.
    .

.

Diyorki;

Bir çok FFv13 fanı tgs 11 de sunum olmadığı için hayal kırıklığına uğramıştı.2006 da duyurduklarından beri oyun hakkında fazla bilgi alamadık.
    6 yıl geçmesine rağmen hala gizemini koruyor.Ancak ffv13 yapımcısı Tetsuya Nomura sessizliğini bozdu ve Famitsu dergisine çeşitli projeleri hakkında uzunca bir röportaj verdi.Kingdom Heart 3DS'ten Theatrhythm Final Fantasy'e kadar bilgi edindik.Bu görüşme sırasında,Nomura oyunun(ffv13) gelişimi hakkında yeni bilgileri ortaya döktü ve şunları söyledi

-Nomura geçenlerde oyun için son kontrolünü yaptı ve geçen sene yayınladan tanıtım videosundan sonra oyunun görselliği oldukça geliştiğini vurguladı

-Oyun gerçek zamanlı ve animasyon oynanışı birlikte CG'a eklendi.Bu oran 7/10 u gerçek zamanlı oynanış 3/10 u animasyon CG

-Noctis ile Stellanın buluştukları ilk zamanki sahne pre-render edildi yani CG olarak çünkü örnek olarak bu kısımda oyuncuya verilen kontrolün oyuna büyük bir etkisi olmadığından

-Square Enix in geçen yılın Ocak ayında yaptığı gibi bir sunum(trailer gelmişti hani) yapmıyacağını açıkladı.Ancak Nomura bu yıl içerisinde versus için anons/şov yapmak istediğinden söz etti.Buna rağmen nerede,ne zaman olucağından bahsetmedi

-ffv13 ü bir dahaki görüşümüzde oyunun gerçek bir donanımda(ps3 exc bence ^^) oynanıyorken görüceğimizide
    sözlerine ekledi

Süpriz olaraktan Nomura FF X HD çalışmaları hakkında çıkan söylentilerini kabul etti yani oyunun daha yapım aşamasının başında olduğunu.Bu demek oluyorki oyun yakın zamanda satışa çıkmayacak

bu kısmıda çevirem bari

Peki beyler anlaşılan o ki FFv13 hala bir video oyunu.Oyunun ne zaman çıkabileceği hakkında tahmini olan var mı?

Ceviri icin tesekkurederim. Umarim en yakin tarihte gelir.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.