Şimdi Ara

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.402
Cevap
1
Favori
91.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bukadar basit değil arkadaşlar yıllardır üzerinde titizlikle çalışılan bir oyunun iptal olması çılgınlık olur Kafayı yemediler umarım
  • Oyun iptal olmamış yav,sahte bilgi,ama oyun o kadar beklediki artık iptal edilse şaşırmıcam
  • Bence oyun beklenenden fazla ilgi gördü diye XV olarak çıkartacaklar.
    Fakat oyunun XIII ile paralel bir evrende geçtiğiyle ilgili söylenti var( ki böyle bir şey olursa ne biliyim gökten lightning felan düşerse bayılırım olduğum yerde) XV olarak gelmesi uygun düşmez yazdıklarımın hepsi söylentiden ibaret.
    Öyle böyle çıkacak ama bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Bence oyun beklenenden fazla ilgi gördü diye XV olarak çıkartacaklar.
    Fakat oyunun XIII ile paralel bir evrende geçtiğiyle ilgili söylenti var( ki böyle bir şey olursa ne biliyim gökten lightning felan düşerse bayılırım olduğum yerde) XV olarak gelmesi uygun düşmez yazdıklarımın hepsi söylentiden ibaret.
    Öyle böyle çıkacak ama bu oyun.

okuduğum bir teoriyi söyliyim madem yeri geldi nocits ve stellanın konuştuğu sahnede tanrı etronun gökteki ışığı görenlerin özel olduğunu falan bildiriyorlar neyse ayrıntıya girmiyorum ışığın geldiği yerin valhalla olduğunu ve tanrı etro nunda lightning olduğu teori edilmiş eğer 13 le bağlantı kurarlarsa böyle birşey olur zaten ama isim değişmeli bencede 15 de gitsin ne olucak sanki 13-2 demeyi biliyorsun uzasın isterse 30 olsun yani

• Adamlar beklenen oyunları hakkında bilgi vermiyor,millet de can sıkıntısından dedikodu çıkarıyor,kısaca olayın özeti bu bence.
  • HORT!
    Final Fantasy serisine 13-2'den başladım ve nedense hata yaptığımı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

HORT!

Oyun zaten seri değil ki , istediğinden başlayabilirsin. İmzamda yazan sanırım herşeyi açıklıyor. ( Küçük harflerle yazan )
  • Keşke başlamışken FF 13 den başlasaydın. 13-2 tam bir devam oyunu çünkü
  • quote:

HORT!

13 serisini oynamak cidden büyük bir hata dostum ,ilkinden yada ikincisinden başlaman o kadar önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Oyun zaten seri değil ki , istediğinden başlayabilirsin. İmzamda yazan sanırım herşeyi açıklıyor. ( Küçük harflerle yazan )

Senin imzan neyi açıklamıyor ki, reis. Ama yine de sıkılıyorum. Canavarlar zıt pıt her yerden çıkıyor.Hangisi düşmanım, hangisi dostum anlamış değilim.Herkes birbirine tekme tokat giriyor. Oyunu almadan önce spotçulara gidip.Final Fantasy 13 istemiştim, 13-2 verdiler.Sanırsam 13 yoktu.Yine de oyundan zevk alıyor muyum, alıyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Keşke başlamışken FF 13 den başlasaydın. 13-2 tam bir devam oyunu çünkü

Dediğim gibi hocam, 13 yoktu.13-2 vardı ve bende dayanamayıp başlamıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

13 serisini oynamak cidden büyük bir hata dostum ,ilkinden yada ikincisinden başlaman o kadar önemli değil.

Aralarında pek büyük bir fark yok herhalde. Yine de oyunu bitirmeye çalışayım.Sonra onuncu serisini oynamaya başlarım.Şu efsaneyi çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 13 Ocak 2013; 21:18:24 >

• quote:

quote:

Aralarında pek büyük bir fark yok herhalde. Yine de oyunu bitirmeye çalışayım.Sonra onuncu serisini oynamaya başlarım.Şu efsaneyi çok merak ediyorum.

Onuncu oyunun hd'si gelecek ps3'e ,sabret hd olarak başla ps3'te mis gibi.

• quote:

Onuncu oyunun hd'si gelecek ps3'e ,sabret hd olarak başla ps3'te mis gibi.

Oh ne güzel. Çok teşekkür ederim.Bunu öğrendiğime iyi oldu.
  • ff 13 idare ederdi, ama ff13-2 yi hiiç beğenmedim, boşa zaman kaybı bence. biri iki oynadım bir daha da oynamam.
  • Final Fantasy 15 won't see release until 2015 -- rumor

PlayStation Universe
    Final Fantasy 15 won't see release until 2015 - rumor - PlayStation Universe
    http://www.psu.com/a023283/Final-Fantasy-15-wont-see-release-until-2015----rumor

• Yeni Gameplay video geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Mayıs 2014; 8:26:48 >
  • gamingbolt.com
    Final Fantasy 15 Screenshot Comparison Shows Impressive Graphics Evolution
    http://gamingbolt.com/final-fantasy-15-screenshot-comparison-shows-impressive-graphics-evolution

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX

• Geç olsa da XIII oynuyorum. Ps2 zamanında XII oynamıştım ve çok hoşuma gitmişti. Battle sistemi hoşuma gitmedi , XII'deki gibi anlık girme-çıkma olsaydı keşke...

Neyse , kısaca sevmedim bırakırım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Yeni Gameplay video geldi.

Oyunun ilk fragmanını izleyeli yıllar oldu ama o fragmandaki sahneyi yıllar sonra oynamak çok farklı bir his yaşatacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben bu Final Fantasy olaylarını anlamıyorum. Keşke şöle bir anime serisi falan olsa imiş. Ancak velakin kendimizi nasıl bu işin içine atabiliriz? Ne yapmak lazım? Şu çekilen animasyon filmlerini izlerken konuyu anlamayıp Sultan Ahmet Camii arayan japon turist gibi kalmak istemiyorum. Yok mudur bunun bir yolu yordamı? Böyle çok zaman almayacak tatlı tatlı öğrenebileceğimiz her şeyi. Karakterler çok karizma anasını satayım insanın bilesi öğrenesi geliyor.
  • hortlatalım lightning aşkım falan yani
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.