Şimdi Ara

@@@XILENCE 120mm 21db & 80mm 15db fan incelemesi@@@ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel olmuş sistemde şahane ne diyelim ki söyleyecek söz yok güle güle kullan demekten başka bende bi sistem hazırladım ama sonunu getiremedim.Ekran kartı bloğu olarak zalman alacaktım fakat 8800gts model ekran kartına zalmanın yeni bloğu olur mu bilmiyorum.

Anakartıda değiştirdim asus a8n deluxe anakart kullanıyorum şuan ekran kartını takınca chipset bloğunu kullanamayacağım sadece işlemci bloğu için su bloğu kullanmak da istemiyorum ama şuan fanlarla idare ediyorum.

Kasayı da boyayım dedim yüzüme gözüme bulaştırdım.İstediğim gibi olmadı stacker kasayıda mahvettim sprey boyayı nasıl çıkartıcam bilmiyorum bilen varsa lütfen yardım etsin...
  • hocam çok teşekkür ederim

inşallah istedigin gibi yaparsın
    ben boyama falan işine girmedim girseydim sanayide çok tanıdıgım var araba işiyle ugraştıgım için hiç ugraşmaz söker götürürdüm boyayı çıkartmak istiyorsan tiner den başka çare yok gibi

• Boya sökücü ile çıkarabilirsin..Nalburlarda satılır ama komple boyayı söker yani metali görürsün..En iyisi oto sanayiine git, bir boyacıya rica et, o halleder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

tebrikler çok iyi çıkmış bir de pi sonucu versen stabilite açısından çok güzel olur

ayrıca kaç volt verdin vs vs

500fsb*8=4000mhz

cpu = 1,65 v.
    başka hiçbir voltaja dokunmadım bordun voltaj ayarları auto da
  • yer geliyor sessiz fan isteniyor yer geliyor hava akımı çok isteniyor bence her iki ihtiyacıdaq karşılayacak olan silverstone fm 121 serilerifir ben onların üstüne fan tanımam ama bir tür gelemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lejyonerome

yer geliyor sessiz fan isteniyor yer geliyor hava akımı çok isteniyor bence her iki ihtiyacıdaq karşılayacak olan silverstone fm 121 serilerifir ben onların üstüne fan tanımam ama bir tür gelemedi

işte bu dediklerine en uygun fan XİLENCE

SİLVERSTONE NUN hızını dahi düşürsen xilence dan fasla ses çıkartır

• bende 3 tane xlience fan var evrenden aldım 2 sini infiniti de kullanıyorum 1 tanesinide anakarta üfletiyorum şahanesi ötesi hem sessiz hemde hava akımı inanılmaz güçlü
  • hocam kasanızı harıka yapmışsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****xxx****

hocam kasanızı harıka yapmışsınız

tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttwrx

quote:

Orjinalden alıntı: ****xxx****

hocam kasanızı harıka yapmışsınız

tşk ederim

Biraz geç olmus ama...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.