Şimdi Ara

XIM4 KULLANANLAR DERNEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar merhaba bu konuda XIM4 kullananlar olarak bulunuyoruz fps oyunlarini klavye ve maus baglama aparatidir zaten bilenler bilir kullanan arkadaslari bu.konuda topluyruz config paylasimi yapariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nublar derneği

• O kadar pahalı olmasa alınabilir aslında üstüne düzgün bir klavye düzgün bir fare alacaksın da uzar gider maalesef...

• Derneğiniz hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler fps hayatımı sona erdirdiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum.
  • slm...

xim4 bende xbox one konsolum için almayı düşünüyorum...kullanan arkadaşlar bilgi ve deneyimlerini paylaşırlarsa memnun oluruz

pc kadar hassasmıdır klavye mouse ile oynamak bu cihazda
  • Biz dordumuz katilmak istiyoruz adimizi nereye yaziyorsunuz

• hehh geldi benimkiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu derneğe üye olanlar nicklerini eksik bırakmasınlar lütfen, bilelim kardeşlerimiz kimlermiş.
  • Bela okumak serbestmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE YENİ ALDIM SATILIK İSTEYENE. 700 TL
  • İlk mesaja isimleride yazın da, kimleri block edeceğimizi görelim bundan sonra. Yazık xim4 le online oyun oynayanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 30 Kasım 2015; 17:01:26 >
  • Deniz ile ben özel sürüm olanından aldık aim bot ölümsüzlük hilesi ve wall hack config var özel yaptırdık para ile satıyoruz isteyen olursa pm atabilir

• hay yaşa sen. konsolda bununla oynamak noob'luktan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nks0urce

Deniz ile ben özel sürüm olanından aldık aim bot ölümsüzlük hilesi ve wall hack config var özel yaptırdık para ile satıyoruz isteyen olursa pm atabilir

Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

Orijinalden alıntı: nks0urce

Deniz ile ben özel sürüm olanından aldık aim bot ölümsüzlük hilesi ve wall hack config var özel yaptırdık para ile satıyoruz isteyen olursa pm atabilir

Pm

Alışveriş yapılmıştır yeni configlerde mevcut season pass olmadan bütün bölümleri cihaza indirebilirsiniz

• Konuya girenlerin hepsi ifşa için burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingforest -- 30 Kasım 2015; 19:12:52 >
  • Herkese merhaba,

Bu tarz "kişiyi avantaja sokacak" cihazlar yasak olup, forumda da bilhassa bulunmaması gerekiyor. Evvela siz bu cihazları kullanabilirsiniz, fakat bunu forum ortamında açık etmek sizi hedef haline getirir. Konuda sürekli tartışma çıkacağı, üyelerin birbirlerini topa tutacağı aşikar. Online oyunlarda (bir şekilde) hile yazıp, kendinizi avantaja sokmakla, bu tarz cihazları kullanıp, bir adım daha öne geçmeniz hiç doğru değildir.

Özetle konuyu kilitliyorum, bu tarz konuların açılmasını da doğru bulmuyorum. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.