Şimdi Ara

xin zhao

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xin ile sezon 3 de falan full ad giderdim bu sene lys den dolayi pek oynamiyorum ama gecen gun internet kafede denedim hala op ya cokda zezkli oluyor ne diyorsunuz beyler laneden 6-0 falan cikiyorum hep farmda zaten karsiya fark atiyorsun tflerde olmeden once adc ve apc yi zaten tekliyorsun 2 3 vurusta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani ?
  • eno70 kullanıcısına yanıt
    hayat sana güzel... yani demek istediğim bizde öyle bir şey yok adcye e attığın zaman sende flashla kaçıyor , bizde adc xine kafa atıyor xini durdurmak zor değil Oynamaya devam et plata kadar çıkarır seni çinçanço
  • Jung xin gelmisti takima carrylemisti adam surekli az canlilara gank atip olduruyor kombosu hizli can yiyor

• bence bahsettiğin kadar güçlü değil, ha oynaması çok basit orası ayrı.
  • Ya yazin ciddi oynarim suan zevkine oynadigim icin pek umursamiyorum arada 1 girip 2 3 oyun atiyorum iste
    Tflerde youmi aciyorum e ile adc ye gidiyorum e w q ile 2 vurusta oluyor zaten lanede cok kasiyorsun sen 13 lv iken adc 10 lv oluyor zaten adc ye almasan bile olmeden 2 hero alirsin tanklara dalma ki zaten dedigim gibi karsisi gucsuz oluyor earlyde kasarsan

• eno70 kullanıcısına yanıt
    işte şöyle bi sıkıntı daha var top lane yerine bunları jungda yapman gerek ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cemcir Amca kullanıcısına yanıt
    Jungda oynarsam o kadar kasamam ki o yüzden ad cikmanin mantığı kalmaz tank cikarim zaten jungda genelde ya iyi gank atabilecegim shaco elise falan oynarim yada tank nau seju gra falan oynarim

• Earlyde attigi ganklar cok guclu.
    Yazdigin gibi Full ad gidersen bir exhausta bitersin.

• Tanka 3 atiyor keko

• çelincir farki

• Kırmızı olan smite sayede rakipte adc falan kalmıyor yok flash yok o bu falan demeyin tf anında rakip adc'yi uzakta tutman bile fayda zaten. Bir de ilk e fullediysen adam flash atsa dahi takıl peşine youmu basıp çok geçmez yakalarsın
  • Oldukça dengesiz ama bir vi değil
  • Güçlü çar bro

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.