Şimdi Ara

Xin Zhao

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bana gore cok sağlam bır karakter, korkusuz ıkı kısının arasına dalıp ıkı kıll alabılıyorum.Fakat acaba yanlış ıtemmı dızıyorum 20 - 3 18 -1 tarzı skorlar yapıyorum itemlerimi attack speed attack damage kasıyorum acaba başka bir şekilde dizsem dahamı iyi skorlar alırım ?? veya varsa başka buıldınız verebılırmısınız. Bekliyorum cevaplarınızı..

Xin Zhao

• Sanırım henüz levelin düşük,karşına pro oyuncular geldiğinde xin zhaonun ne kadar çabuk öldügünü gördüğün zaman biraz soğuyabilirsin o yüzden ad carry buildi izlememelisin.Ben genelde off-tank yaparım fakat full tank yapanı da gördüm ve gayet etkiliydi.
  • offtank en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • offtank yıkılmaz çok sağlam zaten pasif op
  • Xin den sonrasını okumadım.
  • Sanırım level'ın 20 altı veya o civarlarda. Ben de o level'larda Xin'e DPS build giderdim. Şimdilik oyna öyle. Ne zaman ezilmeye başlarsan o zaman gelirsin yine.
  • 15 Kişiye Saldırdım vurdum vurdum saymadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    11 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet levelım dusuk daha pekı ondan sonra attack speed attack damage vuran hangı heroyu kullanmalıyım. Darıus aldım draven aldım fıora aldım brand aldım hepsınden soğudum sizce ne almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk_1907

evet levelım dusuk daha pekı ondan sonra attack speed attack damage vuran hangı heroyu kullanmalıyım. Darıus aldım draven aldım fıora aldım brand aldım hepsınden soğudum sizce ne almalıyım

O kadar para sayacağına 450 ip master yi alman yeterliydi. Yada 1350 ip olan try. alabilirdin.
  • 200 elo terk diyecektim zaman kaybı olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: haluk_1907

evet levelım dusuk daha pekı ondan sonra attack speed attack damage vuran hangı heroyu kullanmalıyım. Darıus aldım draven aldım fıora aldım brand aldım hepsınden soğudum sizce ne almalıyım

O kadar para sayacağına 450 ip master yi alman yeterliydi. Yada 1350 ip olan try. alabilirdin.

master yı de kullandım fakat oynayamadım fazla
  • quote:

Xin den sonrasını okumadım.

Neden ? Solotop'ta Early'de birçok şampiyonu counterlıyor , Teamfight'ta ultisi ile inanılmaz işe yarıyor , Offtank kasarsa hem iyi damage veriyor hemde iyi tanklıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Xin den sonrasını okumadım.

Neden ? Solotop'ta Early'de birçok şampiyonu counterlıyor , Teamfight'ta ultisi ile inanılmaz işe yarıyor , Offtank kasarsa hem iyi damage veriyor hemde iyi tanklıyor.

Kendi adıma konuştum zaten, refund edip LeBlanc aldım. Nedense hiç oynayamadığım bir champ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.