quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum Benim Buildim Berserkes s Greaves Bot The Black Cleavar Frozen Mallet Warmorg s Armor İnfinity Edge Guardian Angel. herkez tank gitçen demiş peki bu arakadşaın build güzelmi ona göre denerim Bende iş yaptı Hizli ve damage iyi vuruormu? Damage iyi vuruyo araya atla bişey olmaz oyle kolay. Yarin deniycem mesajin bulunsun.
quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum Benim Buildim Berserkes s Greaves Bot The Black Cleavar Frozen Mallet Warmorg s Armor İnfinity Edge Guardian Angel. herkez tank gitçen demiş peki bu arakadşaın build güzelmi ona göre denerim Bende iş yaptı Hizli ve damage iyi vuruormu? Damage iyi vuruyo araya atla bişey olmaz oyle kolay. Yarin deniycem mesajin bulunsun. tamam
quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum Benim Buildim Berserkes s Greaves Bot The Black Cleavar Frozen Mallet Warmorg s Armor İnfinity Edge Guardian Angel. herkez tank gitçen demiş peki bu arakadşaın build güzelmi ona göre denerim Bende iş yaptı Hizli ve damage iyi vuruormu? Damage iyi vuruyo araya atla bişey olmaz oyle kolay. Yarin deniycem mesajin bulunsun. tamam denedim karşı takımdada bi xin vardı nerdeyse bnm bu başlıktaki yazdığım itemleri almış az kaldı kesiodu ama canı az olduğu için öldü
quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum Benim Buildim Berserkes s Greaves Bot The Black Cleavar Frozen Mallet Warmorg s Armor İnfinity Edge Guardian Angel. herkez tank gitçen demiş peki bu arakadşaın build güzelmi ona göre denerim Bende iş yaptı Hizli ve damage iyi vuruormu? Damage iyi vuruyo araya atla bişey olmaz oyle kolay. Yarin deniycem mesajin bulunsun. tamam denedim karşı takımdada bi xin vardı nerdeyse bnm bu başlıktaki yazdığım itemleri almış az kaldı kesiodu ama canı az olduğu için öldü Araya bir Thornmail sıkıstırsaydın olurdu kısa zamanda
quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: iDrum Benim Buildim Berserkes s Greaves Bot The Black Cleavar Frozen Mallet Warmorg s Armor İnfinity Edge Guardian Angel. herkez tank gitçen demiş peki bu arakadşaın build güzelmi ona göre denerim Bende iş yaptı Hizli ve damage iyi vuruormu? Damage iyi vuruyo araya atla bişey olmaz oyle kolay. Yarin deniycem mesajin bulunsun. tamam denedim karşı takımdada bi xin vardı nerdeyse bnm bu başlıktaki yazdığım itemleri almış az kaldı kesiodu ama canı az olduğu için öldü Araya bir Thornmail sıkıstırsaydın olurdu kısa zamanda O build fazla squishy zaten. Benim dediğimi yap sen.
şöle denesem bi verim alırmyım mercery tredds ayakkabısı black cleaver warmog sunfire cape thormail sonunda ya banshe ya guardian angel iş yaparmı
quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 şöle denesem bi verim alırmyım mercery tredds ayakkabısı black cleaver warmog sunfire cape thormail sonunda ya banshe ya guardian angel iş yaparmı warmog aldıysan atmas impalerda almalısın(bence) warmog yerine frozen mallet alabilirsin.(böylece vurduğun kişide slowlanır) atmas alıncada hem passive ile ad'n artar hemde def. in
quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 şöle denesem bi verim alırmyım mercery tredds ayakkabısı black cleaver warmog sunfire cape thormail sonunda ya banshe ya guardian angel iş yaparmı Xin'i bırakıp başka champion'lara yönelsen en iyi verimi alırsın.
bilmiyorumda xine ben hep glasscannon giderim nedense oynadığım oyunlar cok uzun sürmüyor çünkü -vampric scepter(başlangıç itemi pasifiyle beraber cok güzel iş yapıyor) -berserker greaves -p.d -black cleaver black cleaver cıkmaya yakın oyun bitiyor(genelde carry liyorum bu buildle oyunu biz alıyoruz) atmogu bir ara denemek lazım ama
quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 şöle denesem bi verim alırmyım mercery tredds ayakkabısı black cleaver warmog sunfire cape thormail sonunda ya banshe ya guardian angel iş yaparmı Xin'i bırakıp başka champion'lara yönelsen en iyi verimi alırsın. Genelde gareni kullaniyorum
quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 şöle denesem bi verim alırmyım mercery tredds ayakkabısı black cleaver warmog sunfire cape thormail sonunda ya banshe ya guardian angel iş yaparmı Xin'i bırakıp başka champion'lara yönelsen en iyi verimi alırsın. Genelde gareni kullaniyorum Hiç ap, hard karakter kullandın mı? Çünkü onlara alışınca bir daha dediğim karakterleri kullanamayacaksın.
quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 şöle denesem bi verim alırmyım mercery tredds ayakkabısı black cleaver warmog sunfire cape thormail sonunda ya banshe ya guardian angel iş yaparmı Xin'i bırakıp başka champion'lara yönelsen en iyi verimi alırsın. Genelde gareni kullaniyorum Hiç ap, hard karakter kullandın mı? Çünkü onlara alışınca bir daha dediğim karakterleri kullanamayacaksın. katarina,fiddle kullanmisligim var.
quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 şöle denesem bi verim alırmyım mercery tredds ayakkabısı black cleaver warmog sunfire cape thormail sonunda ya banshe ya guardian angel iş yaparmı Xin'i bırakıp başka champion'lara yönelsen en iyi verimi alırsın. Genelde gareni kullaniyorum Hiç ap, hard karakter kullandın mı? Çünkü onlara alışınca bir daha dediğim karakterleri kullanamayacaksın. katarina,fiddle kullanmisligim var. Onlar aşırı zor zaten.
quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: HellRazor quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 şöle denesem bi verim alırmyım mercery tredds ayakkabısı black cleaver warmog sunfire cape thormail sonunda ya banshe ya guardian angel iş yaparmı Xin'i bırakıp başka champion'lara yönelsen en iyi verimi alırsın. Genelde gareni kullaniyorum Hiç ap, hard karakter kullandın mı? Çünkü onlara alışınca bir daha dediğim karakterleri kullanamayacaksın. katarina,fiddle kullanmisligim var. Onlar aşırı zor zaten. Kat. Biraz zor ama fiddle o kdr deil.katla quadra yapmistim ayiptir solemesi
quote:Orijinalden alıntı: mertkosova katarina zor? ccler atılsın sonra ortaya e-r profit. Aynen. (Ben de Brand'le quadra yaptım, aynı şey değil.)
quote:Orijinalden alıntı: ernisg mercury bot . trinity . warmog . atma . guardian angel . banshee aşırı tank olur
quote:Orijinalden alıntı: erdemfb12 quote:Orijinalden alıntı: ernisg mercury bot . trinity . warmog . atma . guardian angel . banshee aşırı tank olur aşırı carry olur oyunu taşır