Şimdi Ara

Xin Zhao Rehberi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
26.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oynamaya başlayalı 4 hafta olmuşken rehber yazıyorsun ha helal olsun büyük cesaret vallahi...
    kumda falan mı oynuyorsun ne yapıyorsun anlamadım ;) konu hortlamış ama iyi olmuş desem yeridir okumadım mesajların büyük bi kısmını ama rehberin rezalet olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

oynamaya başlayalı 4 hafta olmuşken rehber yazıyorsun ha helal olsun büyük cesaret vallahi...
    kumda falan mı oynuyorsun ne yapıyorsun anlamadım ;) konu hortlamış ama iyi olmuş desem yeridir okumadım mesajların büyük bi kısmını ama rehberin rezalet olmuş

Konuyu levelim 22 falanken actim 4 haftada herseyi kendim ogrendimbu konu normalde sadece xin zhaoya aldigim itemler falan vardi bnde bugun hortlatip rehber haline getirdim.begenmiyebilirsin ama bunu beni kirmayacak sekilde desen daha guzel olmazmiydi.
  • biraz daha düşünüp yazmış olmanı yeğlerdim o zaman bu şekilde kibarlaştırayım yukarıdaki yazdığım şeyi ;)

bana göre offtank kasılma potansiyeli olan dps karakterler karşıdaki takıma göre şekillenen buildlere sahip olmalılar ki xin'e full ad ya da ad-as kasıldığında çöp oluyo.

vermiş olduğun rehber 10-20 lvl arası mükemmel olabilir ama 30 lvl olup +300 win adamlarla oynadığında tamamen faciadan başka birşey değil aşırı feedlenmediğin sürece.

ki Xin bana göre jungle oynanması gereken bi karakter lane değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

biraz daha düşünüp yazmış olmanı yeğlerdim o zaman bu şekilde kibarlaştırayım yukarıdaki yazdığım şeyi ;)

bana göre offtank kasılma potansiyeli olan dps karakterler karşıdaki takıma göre şekillenen buildlere sahip olmalılar ki xin'e full ad ya da ad-as kasıldığında çöp oluyo.

vermiş olduğun rehber 10-20 lvl arası mükemmel olabilir ama 30 lvl olup +300 win adamlarla oynadığında tamamen faciadan başka birşey değil aşırı feedlenmediğin sürece.

ki Xin bana göre jungle oynanması gereken bi karakter lane değil

haklısın buildi değiştiryorum
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

off tank-tanky xin i hiçbirşeye değişmem(tanky noc apayrı bir sevda onu da belirtmek lazım ) önerim de öyle bir build uygulamandır

aynen öyle

genç sende bırak o buildi şunu dene

doran shield-frozen mallet-black cleaver-bloodthirstier-warmog-...

• Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield

bi de ultinin açıklamasında eksikler var ilk kullanılmasının sebebi armor değil de damage ının kalan hpnin %si ile hesaplanması olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 27 Kasım 2011; 21:49:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield
    Darons Shield

bi de ultinin açıklamasında eksikler var ilk kullanılmasının sebebi armor değil de damage ının kalan hpnin %si ile hesaplanması olcak

yanlış yazmış olabilirim
  • passivi 1 heal veriyo bu çarın ya çok up ayrıca ulti %current health vuruyor ks için kullanırsan...eyle girip ultiyi bascaksın ama yok ..
  • Donmuş balyoz , trinity bide kara balta . Sonrada çizme çıkabilirsin .
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: GesmhSQ

hort

dikkat ettiysen hortların hepsi yeni üye olmuş insanlardan geliyor
  • O değilde ilk şakacı rehber bu aslında.Skill açıklamalarına bakarsanız

• Hay uzun uzun okudum yorum yapacaktim az kalsin ciddi ciddi

• Şakacı shaco bunun yanında halt etmiş

• Ylnız bu konu silinecek silinmeden önce mesajım bulunsun.Çünkü koonuyu yanlış yere açmışsın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.