Şimdi Ara

Xin Zhao VS Riven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikiside süper karakterler 18 lvl de hangisi alır eşit kasıldıklarını düşünürsek

• Kangal alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisi stunı ( tabi xin'de knock up var stun değil ) önce atarsa . ama bir de şöyle bir durum var xin'in ultisi 1v1 de bir işe yaramyor . ikisi de güçlü çar , birisi high sustain very dps, birisi high burst ad . denemeden bilemeyiz
  • Riven alır
  • Riven
  • tartışılır ama xın dekı saldırı hızı rıvende yok o yuzden xınde alabılır rıvende oynayana baglı
  • Riven Alir
  • Ulti bi işe yaramıyor demiş arkadaş , böyle keresteler ranked de bana gelir.
    Xin çakalsa e q r w seri şekilde başlar rivenin şansını azaltır ama alır mı itemlere bağlı
    Bence alır daha önce soloda karşıma gelmişliği var

• rivende o ulti varken xinin sansı yok + kalkanı 18 lwl de cok ıse yarıyor rıvenın
  • riven teq atar

• rivenin kasılması daha zor ama xin e göre en başta xin daha iyi gibi rivene göre ama 18 lvl olunca çok fena oluyor riven bide mana derdi filan yok :D
  • Alistar

• Offtank kasmış Xin'e karşı öyle kafa kafaya girerse Riven kaybedebilir. Ama aşırı mobil, kaçak dövüşür skill cd leri çalı oyunlarıyla kapatırsa keser.

Bir de ulti işe yaramıyor demiş ya ne diyim, ultiyle başlat fightı R>E>W>Q bir yap bakalım ne oluyor.
  • Zin maho bi çivili kasar bide randuin falan gg wp riven
  • Riven 1v1 de daha Ölümcüldür.
    Eşit seviyede 2 oyuncu oynarsa Riven alır.
  • riven alır 18 lvl de riveni alıcak karakter sayısı çok az zaten rivenin ultisinin farkı var
  • Riven alır
  • Hiç belli olmaz az önce Riven oynuyorken karşı jungle Xin Zhao'ydu kasmış arkadaş 3 yedim(ben de kasmıştım ama tepki veremeden yerdesin)

• Botrk triforce randuin civili warmog kasmis xin zhao yu kimse alamaz bence
    (Riven üzerineden o tank itemleri)

• Rivena tam anlamiyla ogrenirsen ortaligi dagitirsin :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.