Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    X3 gt den memnunum, genel olarak Xiaomi nin eksiğinden bahsettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar benim bir ricam olacaktı bende kullanıyorum cihazı ekran süresi ortalama ne alıyorsunuz acaba birde kendi adaptörü ile şarj edince 1 kez şarj etmeme rağmen 2veya3 defa diyor sizdede böylemi ayrıca ekranı kaldırınca uyandır özelliği kapalı olmasına rağmen çalışıyor sizdede varmi bu sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu günlerde acaba daha üst model bir cihazla değiştirsem mi diye bildiğiniz kaşınıyordum ama bu cihazdan geçeceğim cihazlar en az 12k bandında x3 gt şuan tam fiyat performans cihazı aşırı hızlı şarj olması da cabası

• İsim bulamadım:( İ kullanıcısına yanıt

hocam merhaba ,ekran suresi olarak 7/8 saat arasi bir sure aliyorum.Dediginiz sorunlar bende yok bu arada

• LanTheyUse kullanıcısına yanıt

Hocam dediginiz gibi suan itibariyle yeni telefonlarda oyle ahim sahim bir ozellik yok bu telefon rahat 2 sene goturur o zaman bakariz diyelim bir aksilik olmazsa

• Arkadaşlar, kameradaki vlog modu ne işe yarıyor?
    Nasıl kullanılıyor?
    Vlog kamera ön ve arka kamera aynı anda çekim yapma özelliği diye biliyordum ama bu öyle değil sanırım.

Teşekkür ederim ekranı 120hz demi kullanıyorsunuz acaba kendi şarj aleti ile şarj edince de normal sayısı mı yazıyor bende cidden sorunlu bir model var..

Rica ederim,60 hz de kullaniyorum genelde ,orjinal sarj aleti kullaniyorum,bende dediginiz gibi olmuyor normal sarj seviyesini gosteriyor.120 hz sarji cok cabuk bitiriyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 3 Temmuz 2022; 9:46:2 >
  • Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt

hocam vlog whatsupp durumu gibi bir yapi 5/6 tane fotograf yada videoyu efecktler ekleyerek kayit ediyor,sira sira,ben kullanmiyorum sahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 3 Temmuz 2022; 9:50:6 >

Teşekkür ederim kardeşim.

• Arkadaşlar ben de sipariş verdim bir adet. 1-2 güne elimde olacak. Ama hâlâ aklıma şu band 20 olayı takılıyor. Yani emin miyiz bunun sorun olmamasından? Herkes farklı bir şey yazmış bu konuyla ilgili. Mi Note 10 lite modelinden geçeceğim. Aslında telefonumdan memnundum, kamerası, amoled ekranı, cam kasası, gerçek premium hissiyatı falan ama işlemci yavaş geliyordu. Sırf işlemci için bunlardan vazgeçtim fakat band 20 olmaması sorun yaratıyorsa, bu vazgeçilecek bir şey değil.

Yer: Denizli
    Operatör: Türk Telekom

• ahcaner kullanıcısına yanıt

Neredeyse 1 yildir kullaniyorum sorun yok,gezmedigim yer yok,ardahandan izmire

rica ederim...

Bende şu an denizlideyim, herhangi bir sorun yaşamadım benim hattımda türk telekom

Hocam sagolun şarjsız seviyesini dememiştim pil ve performans bölümünden sağa kaldırınca ısı ve bugüne şarj edildi kısmı var abi orda zaman zaman 1 kez şarj etmeme rağmen 2veya3 kez diyebiliyor sizdede varmı diye sordum ama yanlış bi şekilde sordum yada sizin dediğinizi yanlış anladım

Anladim bugun 1 kere sarj ettim,bende 1 kere sarj edildi yaziyor sorun goremedim.

Oyun oynuyorsan biraz fark hissedebilirsin ama ekran parlaklığı ve kamera olarak memnun kalacağını sanmıyorum.

• Sadece oyun değil, menü geçişlerinden uygulamaya giriş çıkışa, parmak iz okuyucusundan (mi note 10 lite'de ekrandaydı ama kötüydü) diğer tüm işlem hızlarına kadar baya fark ettirdi, hız anlamında eşekten inip ata binmiş gibi oldu. Kamera çok önemli değil, yeterli olur bu da, kameraya çok takılmam. Ama ekran konusunda haklısın, renkler, parlaklık falan eksikliğini baya hissettirecek gibi, eskinin yanında baya zayıf kaldı bu telefon. Alışırız inşallah.

Gün ışığında ekran çok yetersiz. Ayrıca ara ara donma yapıyor. Örneğin bir uygulamadan ana ekrana dönerken, takılıp kalıyor. Sinir bozucu blr durum.

Poco launcher güncelleyiniz

Poco launcher

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.