Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar poco x3 gt genel anlamda guzel bir cihaz 7800/8000 tl fiyat bandina cikmis durumda,en az 1 sene daha guncelleme alacak ,(android 13)yani kullanima gore 2 yada 3 sene rahat goturur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vzmen_tchno07 kullanıcısına yanıt

Ben de indirmiştim, ama ekrana basılı tutunca gelen ayarlar bu sürümde yok. İkonlar da çok büyük. Ben pek beğenmedim.

• Poco X4 Pro 5G aldım ve kullanıyorum. Her zaman açık ekran 10 saniye sonra kapanıyor. Kapanmasın istiyorum. Diğer seçeneği bulamadım. Nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

Poco X4 Pro 5G aldım ve kullanıyorum. Her zaman açık ekran 10 saniye sonra kapanıyor. Kapanmasın istiyorum. Diğer seçeneği bulamadım. Nasıl yapabilirim?

X3 gt ile aralarında ne fark var hocam..kıyas yapabilir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinden miui ootimizasyonu nu kapatinca 10sny sonra kapanmıyor
    Onun haricinde başka bir ayarını bilmiyorum

• Merhaba arkadaşlar telefon kilitli iken kulaklık ile Google asistanı kullanarak arama nasıl yapılıyor. Bundan önce ki telefonumda kulaklık takıp Google asistan ile telefon araması yapabiliyordum fakat X3GT de arama yapabilmek için telefonunuzun kilidini açman gerekiyor uyarısı alıyorum . Yardımcı olabilecek var mı acaba?

• arkadaşlar selamlar, 12.5.4 güncellemesi yapmamıştım sorunlu diye. 13.0.2.0SKPTRXM KARARLI yazıyor bunu yapan var mı nedir son durum?

• Mert103 kullanıcısına yanıt
    Olumsuz bi durum yok şuan, bende 1 hafta oldu güncelleme yapalı.

• eski sürümü bayağı korkutmuştu yok şarj sorunu yok telefon yavaşlıyor diye. diğer arkadaşlarda problem yoksa güncellemeyi düşünüyorum. 12.5.4 sürümünde bazı arkadaşlar memnundu ama %90 çok kötü diyordu.

Eskisinden bir farkı yok gibi batarya anlamında Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

• Ben telefonu ilk aldığım gibi kullanıyordum hiç güncelleme yapmamıştım. En iyi hali o. Bu güncellemeyle şarjım daha çok bitiyor gibi hissettirdi bana. Matematiksel olarak kıyaslayamadım tabii ama hissiyat...

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü
  • pelstina kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hallettim sorunu.

• acemiteknolojist kullanıcısına yanıt

Asistan dilleri kısmında en üste English(United States) dilini ekle, hemen altına da Türkçe(Türkiye) dilini eklersen çalışıyor, başka türlü çalışmıyor. Ok Google veya Hey Google diye seslendiğinde hemen çalışıyor ekran kapalıyken bile, canavar gibi maşallah.

eski sürüm çok kötüydü, şuan düzelttiler, güzel ben beğendim.

• Hocam selamlar öncelikle bende kullanıyorum bi sorun var herkeste mi var bende mi merak ediyorum yazılımla kaynaklıdır belki ama telefonu sarj ettiğimde günlük 1 kez olmasına rağmen 2veya3 defa yazılıyor pil bölümünden düşük watt lı şarj aletlerinde böyle bi sorun olmuyor ama kendi şarj aletinde böyle bir sorun var bide ekran kaldırınca uyandır özelliği kapalı olmasına rağmen çalışmaya devam ediyor

• cemcem4534 C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Bir de YouTube müzik uygulamasının kilit ekranında görünmesini istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Onu nasıl yapabiliriz?

• Bende ok google komutu işe yaramıyor.

Google asistan nereden açılıyor bilen var mı ?

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Menüden asistanın üzerine basılı kalın orada ayarlar çıkacak ayarlardan ok google aktif etme var

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.