evet enteresanmış.. bazılarını TR bazılarını global ROM ile getirmeleri. hepsini global getirsinler. bizi neden boşuna bekletiyorlar ki.. |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (69. sayfa)
-
-
Arkadaslar 1 ay icinde guncelleme gelir,onemli olan stabilite ve batarya suresi,telefonun fiyati 13 bin civarinda hala tas gibi, rahat 2 yil goturur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6500 e satıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar daha onceden xiomi kullanicisiydim fakat instagrama story atarken videoyu cok bozuyordu dusuk kalite atiyordu. Bu nedenle iphone gecmistim. Az once denemek icin annemin redmi note 10 u ile full hd video cekip telefonun kamerasindan. Sonra story olarak attim. Ve video yu hic bozmadan ayni kalitede attigini fark ettim. Xiomide ki bu sorun duzeltildi mi?
hocam guncellemelerle duzeltilmis olabilir.
Arkadaşlar MIUI 12.5.4 sürümüne nasıl geçerim şu an 13.0.4deyim ve telefonu eşşeğe dönüştürmüşler bu sürümde
Miui 14 ü yükleyenvar mı? Şarj performans durumu nasıl acaba? Daha önceki Xiaomi telefonlarımda hep güncelleme sonrası bir kasma olmuştu. Bunda durum nasıl acaba?
hocam 1 ay icinde gelecek ama global icin yukleyenler memnun gibi ,bir guncelleme sonrasi yedekleyip format atmak gerek sanirim sorun yasamamak icin
Formattan kastınız cihazın ayarlar menüsünden mi yoksa hard reset mi ?
Hocam cihazdan ayarlar menusunden telefonu sifirlamak.Yedekleri alip.Poco,redmi ,xiaomi telefonlar genelde kendi orjinal ayarlarinda durmak isterler tema olsun,sifirlama olsun vs bunlar degisince uyumluluk sorunlari olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 9 Mart 2023; 23:6:5 >
geldi android 13.
MIUI14.0.2.0 (TKPTRXM)
ben yükledim.
Hafızada biraz daha fazla yer tutuyor onun dışında bir fark görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 13 Mart 2023; 10:11:22 > -
Bende yukledim sarji sanki bir tik daha iyi,extra ram 5 gb gelmis,cozunurluk bir tik daha iyi ama zamanla gorecegiz.Suan icin iyi diyelim.
Garip bir şekilde güncelleme sabah gelmişti. İşe gideceğim için yüklemedim. Şimdi eve geldim tam indirecekken güncelleme kayboldu. Güncellemeyi arattigimda mevcut güncelleme yok diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende hala 3 GB . benimki 128/8 ..
Belki 256 lara 5 GB gelmiştir.
-
hocam benimki de 8/128 ,extra 5 gb var.
hocam bazen oyle oluyor gelir yeniden
Herhalde serverın yoğunluğundan oldu. Gece saat 11 e doğru tekrar geldi güncelledim telefonu. Çok da farkedilir bir şey olmadı gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelledim bende ama bataryası daha hızlı bitiyor gibime geldi. Batarya dan memnun değilim, muhtemelen hard reset atacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 14 Mart 2023; 14:18:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android 13 suana kadar guzel
Batarya daha hızlı tüketiyor gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X