Şimdi Ara

Xiqenon SeLKar CLan_ nikotin_ ErEMaR bu Topic e Mutlaka Bakmalısın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiqenon SeLkar Clanındaki bu _Nikotin_(80lvl).. dünkü güne Kadar 1 kere bile Np Simgesi gormedıgımız Adam.. Şu Anda Sabit(yani Kare) H ile geziyor..Eremar Topic e bakmalısın dememin sebebi Kesinlikle Seni Rencide etmek veya Baska bı amaclı degildir..Clanında bulunan adam oldugu ıcın ve Xiq.. Human King Oldugun için Bakmanı soledim.. işin Kısacası Bu Arkadaş Np Buq yapmıs olup. Bir cok ınsanın Emegini Somürmektedir.80 lvl oldugu halde np kasamayıp Bole buq işlerine giren bir Adamdır.Şimdi Bazı arkadaslar Diycekki kasmıstır 80 lvl adam exp derdı yok nasıl olsa kasar felan diycek ama su anda Xiqenonda Kare H Cıkarmak humanlarda bildiğim kadarıyla Minimum 2.3 milyon Np istiyor. Ve Cok eski bir Xiqenon oyuncusu oldugum icin bu adamda bu soledıgımın Yarısı bıle oldugunu SAnmıyorum.. bundan adım gibi eminim.

Senden RicaM EreMaR. Xiqenon human king olarak Sorunu Çevrede Arama Sorun Tam clanında duruyor...
    Ve clanınızın Adını kirletiyor..Dilerim en kısa zamanda Bir Çözüm bulabilirsin.. topic İ acmamın sebebi cok rahatsız olmamdır bu durumdan..Bu lagglı ve np zor kasılan Zamanda bari İnsanların Hakkını yemesın..

Hayırlı GeceLer..

• GeneL e açaMıyorum Konuyu Arkadaslar Ondan buraya Acmak zorunda kaldım..
  • İşe Gitmem Gerek Aksama Cvp yazabılırım Artık.. Num@n Senden ricam Mümkünse Konuyu genel e tasırmısın. Açılmadıda orda. neyse HayırLı GeceleR Arkadaslar..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Wanhelsing -- 25 Ocak 2008; 5:56:16 >
  • Okuman Lazım Bu Topic i EreMAR
  • Başkası Yapsa YayGara Yaparsınız.. Şu Adam şunu Yaptı Kendı clanından biri yapınca bole sessiz kalırsın

90283198321 kısı oynuyor Xiq . de Hepsının hakkını sömürüyor Sen İzle Evet EreMaR devam Et ..

Ben Sahsen Hakkımı HeLaL etmiyorum O adama ALlahından bulsun Ama Ban YEmesi icin elimden geleni yapıcam Sen izlemeye Devam et
    Coluk cocuk Kinq Oluyor Artık Konu silinsin Lütfen...
  • arkadasım hemen sinirlenme bence.belki eremar dedin kisi foruma girmemistir.birde oyunda rastlarsan pm den foruma girip yazdın mesajı okumasını sağla belki daha uygun olur
  • "Coluk cocuk Kinq Oluyor Artık Konu silinsin Lütfen..."
    1. yaşım 19 Senin çoluk çocuk dedigin yaşı çoktan geçtim ama bi velet varsa oda sensin emin ol.
    2.Ben bu forumda 7/24 online olmak zorunda degilim.
    Topic'e giripte ilk mesajını okudugumda yanıt vericektim ama karşımda bunu anlayabilecek kapasitede birisi olmadıgı için cevap vermeyecegim artık.
    K2 network'un ticket sistemi var elinden geleni ardına koyma olurmu.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.