Şimdi Ara

Unique'ler Kesilmez Saklanır PVP yapılır...Poseidon MokokO Maceraları..Güncel :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------
    bir sürü sitede benzer haritalar varken ben neden bunu hazırladım ?? bazı arkadaşların hala mantıksız yerlerde beklediklerini yada ben geçen burda görmüştüm dediklerini duydum.. o yüzden hazırladım..
    Öncelikle uniq aramak için ekranın sağ üstünde bulunan radarımızı en sona kadar eksiye basarak alanı daraltıyoruz.. sonra 1 kere artıya basıp bırakırız.. uniq ler orda mor renkte görünür ve ordan bulması daha kolaydır..
    - isyutaru için yeteri kadar hp mp yanında 200 kadar pil bulundurun.. spider ve sonarlar fena kilitler adamı.. ben 2 defa pil yüzüne isu yu kesip elitelerine yatmışımdır hemde lvl 80 de..
    - haritada gösterdiğim KIRMIZI noktalar spawn noktalarıdır.. onlardan bir tanesini seçip şansınıza bekleyin.. yaklaşık 4 saatde bir spawn olurlar ancak gün içerisinde bir tanesi sıra değişir ve 7 saat falan ortaya çıkmaz..
    - bekleme yeri seçerken bir öncekinden nerde kesildiğini öğrenmeye çalışın.. aynı noktada tekrar spawn olma ihtimali çok düşüktür ama bazan çıkıyor..
    - lvl iniz düşükse dışarda şansınızı deneyin çünkü 80 ler içerde bekler.. tepenize düşse bile kesme şansınız yoktur adam dc olmazsa
    - KIRMIZI olarak verdiğim yerlere bakarak ve atı potlayarak hızlı bir şekilde aramaya başlayınız.. beklediğiniz yere en yakın bir diğer spawn noktasında yine kırmızı aramaya devam edin fakat diğer yerlere giderken MAVI ALANLARA da bakmaya çalışın.. OYUNCULARI YANILTAN ASLINDA BURASIDIR.. çünkü uniqler kırmızı noktalarda spawn olurlar ama sap gibi dikilmeyip MAVI bölgede gezinmeye başlarlar... bir uçtan diğer uca örneğin spiderden isadeye gidene kadar artık kırmızı noktada olma ihtimali azdır.. mavi alanları tarayarak geçin..
    -eğer ortalama kesim süresi geçmişse mutlaka birisi kenara çekmiştir.. bu durumda da SARI RENKLİ bölgelerde aramaya devam edin.. genelde oralara çekilir....örneğin isu oasiste hiç spawn olmaz.. ama birileri çekmiştir oraya ve bunu gören birisi de bir sonraki zamanda orda beklemeye başlar.. bu yanılgıyı ortadan kaldırmak için hazırladım bu haritayı..
    - kırmızı noktalar dışında başka yerde doğmaz sadece gezinirken diğer yerlere gider.. ama herkes peşinde olduğu için fazla uzakta olamaz..
    -eğer saklamak istiyorsanız yanına yaklaşın ve size vurmaya başlasın.. nereye çekecekseniz yavaş yavaş ilerleyin arkanızdan gelir fakat çok uzaklaşırsanız geri döner..
    -eğer çektiğiniz yerde yatarsanız uniq yine doğduğu yere geri gider..nasılsa çekmiştim hemen gidip kesmeye devam edeyim demeyin..
    -partideyseniz ilk bulsanız bile partide sizden fazla vuran varsa ona yazar.. ama bazan da parti sayesinde yarıda bile bulsanız diğer oyuncudan alabilirsiniz.. çünkü o bir kişi siz diyelim partide 4 kişi.. avantajlı duruma geçersiniz..
    aklıma gelenler şimdilik bunlar.. diğerlerini hazırlamama gerek yok sanırım.. sitelerde haritalar var zaten.. siz o haritalardaki spawn noktalarında benim mavi ve sarı yaptığım bölgeleri ihmal etmeyin yeter..

NOT : kim keserse kessin küfür etmeyin... sanki o kesmeseydi bana kalır mıydı diye bir kere daha düşünün ve gidip kasmaya devam edin..
     Unique'ler Kesilmez Saklanır PVP yapılır...Poseidon MokokO Maceraları..Güncel :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 20 Şubat 2008; 23:23:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Unique'ler Kesilmez Saklanır PVP Yapılır: Poseidon Mokoko Maceraları Güncel

İsu Spawn Noktaları ve PVP

Silkroad Online'da, benzersiz (unique) canavarlar belirli bölgelerde rastgele zamanlarda ortaya çıkar. Bu canavarlara "isu spawn" denir. Isu spawn'lar, güçlü eşyalar ve deneyim puanları düşürdükleri için oyuncular arasında popülerdir.

Mokoko haritasında, Poseidon Mokoko adlı bir isu spawn bulunur. Poseidon Mokoko, güçlü bir deniz canavarıdır ve onu kesen oyuncular yüksek miktarlarda deneyim puanı ve nadir eşyalar kazanabilirler.

Poseidon Mokoko'yu kesmek için oyuncuların belirli bir seviyeye ulaşmış olmaları ve güçlü ekipmanlara sahip olmaları gerekir. Ayrıca, Poseidon Mokoko'nun ortaya çıkacağı noktayı bilmeleri de önemlidir.

İsu Spawn Noktaları

Poseidon Mokoko'nun spawn olduğu nokta Mokoko Haritası'nın kuzeybatısında yer alır. Canavar, her gün belirli bir saatte bu noktada ortaya çıkar. Spawn süresi, oyunun sunucusuna göre değişebilir.

İsu spawn noktalarını öğrenmek için oyun içi haritayı kontrol edebilir veya diğer oyunculardan bilgi alabilirsin. Ayrıca, isu spawn zamanlarını takip eden web siteleri ve uygulamalar da mevcuttur.

PVP

Poseidon Mokoko spawn noktasında, oyuncular genellikle PVP (oyuncuya karşı oyuncu) yaparlar. Canavarı ilk kesen oyuncu veya takım büyük ödülü alır. Bu nedenle, spawn noktasının etrafında genellikle yoğun bir rekabet yaşanır.

PVP'de başarılı olmak için iyi ekipmanlara, becerilere ve takım çalışmasına sahip olmak önemlidir. Ayrıca, spawn noktasının konumunu ve etrafındaki araziyi iyi bilmen gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tg kestim, uru kestim , cerb kestim, ivy yi görevde kestim, sıra isu da
  • quote:

ben 2 defa pil yüzüne isu yu kesip elitelerine yatmışımdır hemde lvl 80 de..

bu doğru ise direkt chara delete pc ye format at .
  • 80 Lv.de yattınmı azuhuahua
  • 60 llw adam uruya yatıyor 80nin ısuya yatmasına bişi diyemessiniz çünkü lwl artıkça unique kesmekde zorlaşıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus
    60 llw adam uruya yatıyor 80nin ısuya yatmasına bişi diyemessiniz çünkü lwl artıkça unique kesmekde zorlaşıyor

Devam devam , acayip güldüm bu konuda bakalım daha neler çıkacak .
  • 80 lvl iken isy yatiriyor ise o chari gercekten silmek lazim ...
    ne aksesuar ne item tumden ciplak gitmedi iseniz yatmak mumkun degil 80 lvl de isy a :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

60 llw adam uruya yatıyor 80nin ısuya yatmasına bişi diyemessiniz çünkü lwl artıkça unique kesmekde zorlaşıyor

daha oyunda auto pot yokken lvl 52 glavierle 2 hp pot kullanarak uru kesmiştimki o zamanlar alchemy sadece + basmaktan ibaretti, bu durumda yatan adamı tebrik etmek gerekir
  • haha 80 de isu ya yatmş
  • bu oyunu ttnet üzerinden oynuyorsanız(LAGGG) ISU ya yatmasına niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım,1 dak pot basmassan bırak 80 lvl char 90 lvl bile yatar olayı abartmanın bir anlamı yok, adam alıntı yapmadan uğraşmış emek harcamış size bilgilerini aktarmaya çalışmış biraz saygılı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorHero

haha 80 de isu ya yatmş

isu olsa gene iyi... elitelerine yattım..
    tek yakalayıp çektim bir köşeye..amacım saklamaktı ama vakit baya geçince kesip gitmek istedim.. ısuyu kestim ama o kadar spiderin içinde pil olmayınca kitlenip kaldım.. o zamanlar sanırım 18k hp vardı... 76 lvl de tg ye yatan adamlar var forumlarda.. arama yaparsanız bulursunuz

• Nasıl yatacak ? 10-20 wurarakmı phuahah

Tg ye yatan adamlar şu yüzden yatıyor : tg zombie yapıyor. adam kendine pot basınca bastığı kadar can azalıyor 1 e düşüyor. tg de 10-20 çaktığına göre adam yatacak tabi.. ama isu öle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorHero -- 21 Şubat 2008; 10:34:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

bu oyunu ttnet üzerinden oynuyorsanız(LAGGG) ISU ya yatmasına niye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım,1 dak pot basmassan bırak 80 lvl char 90 lvl bile yatar olayı abartmanın bir anlamı yok, adam alıntı yapmadan uğraşmış emek harcamış size bilgilerini aktarmaya çalışmış biraz saygılı olun

boşver ellerine fırsat geçmiş kafa buluyorlar... onlar sanıyor ki 80 olunca oyunda ölümsüz armadasın.. sanırım hiç ısu kesmeye gitmediler.. o kadar spider üstünüze saldırırsa ve pil yoksa nasıl pot basacaksınız ?? spiderin vurduğundan ne olur... ben burda pilsiz isuya gidilmeyeceğini vurgulamak istedim..
  • boşwer mokoko ya sen emek wermişin bunlarn yaptıgına bak ellerine sağlk
  • boş konuşuyorsun boşşşşş.... charın ıtem durumunu bilmiyorsun, farm durumunu bilmiyorsun, kaç gapta olduğunu bilmiyorsun....10-20 vurduğunu nerenden çıkarrtın onuda ben bilmiyorum laf olsun diye konuşma sana hakaret etmek isterdim ama malum forumdayız
    quote:

Orjinalden alıntı: WarriorHero

Nasıl yatacak ? 10-20 wurarakmı phuahah

Tg ye yatan adamlar şu yüzden yatıyor : tg zombie yapıyor. adam kendine pot basınca bastığı kadar can azalıyor 1 e düşüyor. tg de 10-20 çaktığına göre adam yatacak tabi.. ama isu öle değil

• saol paylasım için
  • az önce bir forumda rastladım.. orda da millet dalga geçiyordu... doğal şeyler bunlar herkesin başına gelebilir.. o adamın tg de yatmayacağını herkes bilir ama vardır bir sebebi bunu bilemeyiz.. bu arada ttnetin kulaklarını çınlatmadan da geçmek olmaz
  • güzel calısma sagolasın,genellikle snın anlattıgın gıbı olur,ama ben bı keresınde ıshadelerden hotan ın arka kapısına cekmıstım,bole seyler olmassa genellıkle anlattıgın gıbıdir yanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Sa_In_T_ -- 21 Şubat 2008; 12:20:18 >
  • Hiçbir uniqe ye Universall pill siz gidilmez..
    PayLaşım için te$ekkürLer^^
  • güzel hazırlamışsın ama bazı eksikler var
    Yinede emeğine saygı güzel çalışma
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.