Şimdi Ara

Unique'ler Kesilmez Saklanır PVP yapılır...Poseidon MokokO Maceraları..Güncel :P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru söylüyor isuda pilsiz yatmak gayet normal bişey ki lag girince ortaya çıkyor sonuç,paylaşım güzel sağol kardeşim bu arada seni de tanıyorum poseidonda oynadığım zamanlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mokok0

az önce bir forumda rastladım.. orda da millet dalga geçiyordu... doğal şeyler bunlar herkesin başına gelebilir.. o adamın tg de yatmayacağını herkes bilir ama vardır bir sebebi bunu bilemeyiz.. bu arada ttnetin kulaklarını çınlatmadan da geçmek olmaz
    [i mage]http://img89.imageshack.us/img89/4883/tg80yl4.jpg[/imag e]

Feyk Bunalr Feyk

@Mai

Sana katılmamak elde değil.. Bu konualr cok komik olabiliyor bazen..

80 Lvl ken isyu da yattın demek . Ooof oooff

Ya yapılandırmayı bilmiyosun ayda oynamayı diyesim geliyor ama

• Yani kusura bakmayın ama gelipte 80 ken isy nun elitelarına yattım sonracığıma 60 ta uruchi de öldüm derseniz dalga geçilirsiniz , benim amacım dalga geçmek değil ama kendi yazdıklarınızı okursanız sizde absürd bir durum olduğunu görüp güleceksiniz . Ondan sonracığıma tg de yatan yüksek lvl kendi zombi den yatar , olağan bir durum ; pil yokken nasıl pot basaydım diyorsun donmuş olmayı mı kastettin frost bite ya da frozen hp mp basmanı engellemez ki ?
  • Full itemsiz bir char bile olsa 80 LvL bir Karakter İsyu yaratıkalrından 100 den fazla yemez... imkansız.. Deneyelim gorelim isterseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Outsider_

quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

60 llw adam uruya yatıyor 80nin ısuya yatmasına bişi diyemessiniz çünkü lwl artıkça unique kesmekde zorlaşıyor

daha oyunda auto pot yokken lvl 52 glavierle 2 hp pot kullanarak uru kesmiştimki o zamanlar alchemy sadece + basmaktan ibaretti, bu durumda yatan adamı tebrik etmek gerekir

80 lwl adam nası yatar isyu ya benim can 18 k dan aşşagıya inmiyor tabi acc ler ve fire deki shield skilli acık oluyor ve böylece buz tutmuyorum ama 80 lwl isyuya yatanı tebrik eder basarılarının devamını dilerim

• 69+ warior kim ki yaw
     Unique'ler Kesilmez Saklanır PVP yapılır...Poseidon MokokO Maceraları..Güncel :P

Bu arada MokokO yu görmüşken:
     Unique'ler Kesilmez Saklanır PVP yapılır...Poseidon MokokO Maceraları..Güncel :P

bide ivy le pvp vardı aramıştım bulamayınca samarkanda dönerken dağların dibinde buldumkestim sonunda da elim titriodu

• quote:

Orjinalden alıntı: --- TIFIL---

quote:

Orjinalden alıntı: Outsider_

quote:

60 llw adam uruya yatıyor 80nin ısuya yatmasına bişi diyemessiniz çünkü lwl artıkça unique kesmekde zorlaşıyor

daha oyunda auto pot yokken lvl 52 glavierle 2 hp pot kullanarak uru kesmiştimki o zamanlar alchemy sadece + basmaktan ibaretti, bu durumda yatan adamı tebrik etmek gerekir

80 lwl adam nası yatar isyu ya benim can 18 k dan aşşagıya inmiyor tabi acc ler ve fire deki shield skilli acık oluyor ve böylece buz tutmuyorum ama 80 lwl isyuya yatanı tebrik eder basarılarının devamını dilerim

bak burda iyi bir ayrıntı var.. ben lorddan başkasında buf açmak için zaman kaybetmem... öncelikle saklamak için etrafa bir göz atarım gören var mı diye.. kimse yoksa çekerim herkes arar durur.. ama birileri bulmuşsa gene buf açmam atdan inmeden zerki açar dalarım...o yüzden spiderler çok donduruyor

quote:

Orjinalden alıntı: SaD_SouL

69+ warior kim ki yaw

Bu arada MokokO yu görmüşken:

bide ivy le pvp vardı aramıştım bulamayınca samarkanda dönerken dağların dibinde buldumkestim sonunda da elim titriodu

way fırsatcı hemen ganimetin başına çöreklenmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 21 Şubat 2008; 17:03:12 >

• Siz o arada benim elma topladığımı sanıyodunuz heralde
    olsun 1 gece 170k kazanmıştım 6lv charıma
  • quote:

Siz o arada benim elma topladığımı sanıyodunuz heralde

arenaya giderken yanında büyük potlardan götür.. millet lordu beklerken pvp yapar sonra pot almaya gider..
    shamanlarda ve spiderlerde dolaş.. botterlerin çoğu elx leri tabletleri almaz
  • quote:

quote:

Siz o arada benim elma topladığımı sanıyodunuz heralde

arenaya giderken yanında büyük potlardan götür.. millet lordu beklerken pvp yapar sonra pot almaya gider..
    shamanlarda ve spiderlerde dolaş.. botterlerin çoğu elx leri tabletleri almaz

sende bizi iyice ezük sandın yawyigit_09 la lorda gidemediğim için o charı açtım yoksa para bol

• süpersin ya emeğine sağlık.bu arada boss kesmedim ama yine de bana 80 lvlde 60 lvl bossa yatmak garip geliyo herhlade sen bi wizardla fln gittin galiba full garment pot da basmıyo :D çin çarıyla düşünemiyorum çünkü.Tabi görmeden bişey diyemem.Ya da statları vermeyi unutmuş olman lazım ney görmeden fazla yorum yaptım.

80 lvl adamın 20 lvl bossa inmesine de zaten şok oldum :D ozman adam pot basmasın hiç nasıl olsa 1 1 hadi crit 3 atsın takıların hpni zaten kat kat doldurur. ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 21 Şubat 2008; 17:41:08 >

• 80 Lv Warrior'un Tiger Girl'de yatmasına sebep şu galiba:

Dikkat ederseniz adam hunter iken bulmuş. Hunter nicki FellMyStr... Muhtemelen 1 thief gelip indirmiştir...

Rehber içinde teşekkürler. Güzel olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bögüalp

80 Lv Warrior'un Tiger Girl'de yatmasına sebep şu galiba:

Dikkat ederseniz adam hunter iken bulmuş. Hunter nicki FellMyStr... Muhtemelen 1 thief gelip indirmiştir...

Rehber içinde teşekkürler. Güzel olmuş...

herkez ayrı telden çalıyor
  • quote:

az önce bir forumda rastladım.. orda da millet dalga geçiyordu... doğal şeyler bunlar herkesin başına gelebilir.. o adamın tg de yatmayacağını herkes bilir ama vardır bir sebebi bunu bilemeyiz.. bu arada ttnetin kulaklarını çınlatmadan da geçmek olmaz

Orda ölen adam , zombie olduda öldü. isu zombie mi yapyo da sende öldün ?

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorHero

quote:

Orda ölen adam , zombie olduda öldü. isu zombie mi yapyo da sende öldün ?

İsu zombie yapmıyor ama,frosstbite yada freezing yapıyor(eliteler hemide)Buna bide lag karışınca maşallah zombie yemiş gibi oluyorsun ama...bana verin 80lv pill siz bende biraz daha kötü oynayarak rahatça charımı yatırabilirim...

• herkese kolay gelsin... ben poseidondan belki tanırsınız _The_BeacH_ ...

Mokoko sen beni bilirsin... bırak bu isleri, zaten 80 level full farm char ile parti acıp tg bekleyen sonrada 20 level çardan küfür yiyip, pk olup taklamakanda full item adam kasan güzelim insandan ne beklersiniz sevgili forum arkadaslarım. tekrar diyorum bırak bu isleri 80 de isyeteruya yattın üstelik mokoko dedigimiz pure str glavier.... hatta full farm olup lorda bile yatman garip ^^
  • quote:

54 lvl glavier yatmadan kesebiliosa(EvilSoul ve AngelSoul'a sevgiler) üstelik günde 2defa 80 lvl in yatması ban a çok aptalca geldi açıkcası
  • Ellerine sağlık Ben Poseidonda oynuyorum ve hergün isyu keserdi çok iyi hatırlıyorum boşuna dalga geçmeyin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

80 lvl iken isy yatiriyor ise o chari gercekten silmek lazim ...
    ne aksesuar ne item tumden ciplak gitmedi iseniz yatmak mumkun degil 80 lvl de isy a :)

ya aynen sen nasıl 80 de yatarsın ya yuh beeeeee o char direk delete yada bana ver
  • 72 lvl blader ı tg de yatıran adam gelip 80 lvllık adamı isu da yatırana laf ediyor.saçmalık.
    bişey sorcam cerberus-ivy-tg haritası yapabilir misin ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.