Şimdi Ara

xJacQues Karekter tanıtımı 750-800 TL LİK CHAR BAYRAMA KADAR 600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XCRAZYMANX i bozup ardream asas oynamaya karar verdik şöyle bi char dizdik tam tamamlanmadı ama tanıtmak istedim.

İtemler:9 Cleaver +8 Chd, +8 Chitin set, +3 pp,+3 shio, +1 rol, iron belt, r.e +1, old eme, dd15

Full Scli Attack Defans.

Satılıktır fiyat 600 tl iletişim 0531 320 34 49.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Muhasebeci -- 12 Kasım 2010; 14:34:04 >

• İlk yorum benden, hayırlı olsun sağlam karakter pk'da basarılar dilerim...
  • Iron Belt'i satıp Ske Belt ve Shio'yu satıp +1 ROL alman senin lehine olacaktır. Küpeleri de dex 16 yapmaya çalış o zaman atakta ciddi anlamda bir artış olur. Shionun kaybettirdiği 20 defansı rolle kapatır, eme'nin kaybettireceği defansı da ortadan kaldırırsın. Buna karşılık 11 dex fazladan gelecek bir küpede. Bu da yaklaşık 45 ap kazandırır. Diğeri de 45 kazandıracak. Re +3 toplamaya çalışma bence elbet satan çıkıyor biryerlerden.. Geldiği zaman 16/3, re +3 takılırsın. GR var bir kere ske'de, en önemlisi de bu ardream assas için, malum magic shield yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robdelphia -- 4 Ağustos 2010; 22:44:13 >
  • Ezik la bu ne bu böyle böyk.
  • +9 Cleaverlar çok sönük kalmış CRAZYMAN'den sonra.+3 PP yerine kesinlikle +2 ya da +3 WP tercih ederim.
  • @iBoo. Teşekkürler
    @Robdelphia Glacier o kadarda sorun teşkil etmiyor şuan shioyu resistden doalyı aldım rol+1 alsam gr ölücekti.
    @ThePhenoM Evet sönük kaldı biraz +9 md yapıcaz inşallah

@UselessHero hacklerim seni
  • Warriorlara yazık değil mi onların işini çalmışsın nerdeyse o ne tanklık öyle Bence biraz daha tek atmaya yönelik diz NP kasmak istiyorsan vs istiyorsan mükemmel olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    129 lvl th 10 :) Uygun fiyat.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +3 pp yerine +3 wp +3 shio yerine +1 veya +2 rol .Küpede ise se+2 yanına re kombinasyonu iyi gider gibime geliyor.Güzel char,keyifli pk lar atman temennisiyle
  • kusura bakma ama asastan anlamıyorsun :) yapman gereken itemleri sana söylemeliyim.

+7 DD
    +8 Chitin Set
    +9 Cleaver +8 CHD
    +2 WP
    İron Belt
    Dual ROL +1
    Dual R.E +2
  • Hayırlı olsun abi süper char.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M~

kusura bakma ama asastan anlamıyorsun :) yapman gereken itemleri sana söylemeliyim.
    +7 DD
    +8 Chitin Set
    +9 Cleaver +8 CHD
    +2 WP
    İron Belt
    Dual ROL +1
    Dual R.E +2

Ne çok bilen var değil mi oysa..
    Asasa full defans yüklemesi yaparsan anlamı olmaz skillerine baktığın zaman bunun hata olduğunu görürsün asas tek skillde en yüksek damageyi hedefler hele ardreamda ise defanstan biraz fedakarlık yapıp sağlam bir atağa ulaşman gerekiyor pp+3 bence çok iyi. ardreamda iron sete karşıyım zaten bir warrior ki çok sağlam olması lazım sana 450-500 arası damage vuracaktır sen iron belt taktığında 45-50 damagesini engelleyeceksin çok mu gerekli? onun yerine elf belt +2 takıp vurduğun damageyi 100-150 hatta daha fazla artırabilirsin.Bunlar benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4HeaveN -- 5 Ağustos 2010; 13:51:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M~

kusura bakma ama asastan anlamıyorsun :) yapman gereken itemleri sana söylemeliyim.

+7 DD
    +8 Chitin Set
    +9 Cleaver +8 CHD
    +2 WP
    İron Belt
    Dual ROL +1
    Dual R.E +2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elect -- 5 Ağustos 2010; 14:29:24 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 5 Ağustos 2010; 14:30:42 >
  • Güzel char +9 md li ve ıron belt satıp +2 elf beltli halini merak ettim şimdiden
  • CrazyMan beni tanıyorsundur logosdan ben KillAllxD00 sen karus ken kasılırdık nese konuya gecerim char gercekten harika
  • bu charı satarmısınız fiyat verirmisiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillAllxD-KinqSMagiciaN

CrazyMan beni tanıyorsundur logosdan ben KillAllxD00 sen karus ken kasılırdık nese konuya gecerim char gercekten harika

Hatırladım Warriorla aposta kasıyordum sizi sheriffcrown sen falan :))

Bu ay sonu görürüz inş +9 md li ap ı

Deniz paralar nirde hackledin gene beni
  • Buda Rahmetli

• Neden Warrior ile devam etmedinki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS4K

Neden Warrior ile devam etmedinki

Şuan ne kadar hoş görünüyor dimi insanın canı çekiyor Ama yapmadığım halt kalmadı bi süre sonra sıkıyor +80de.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.