Gerçekten güzel bir karakter olmuş , 1-2 öneride bulunmak isterim izninizle
Gauntlets & Boots +8/+9 Fp Takıp , Iron Belti Ske yapıp , PP +3 'üde biraz para arttırıp Wp+3 Yaparsan daha çok verim alabilirsin karakterden
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
Gauntlets & Boots +8/+9 Fp Takıp , Iron Belti Ske yapıp , PP +3 'üde biraz para arttırıp Wp+3 Yaparsan daha çok verim alabilirsin karakterden
Defansı zaten az Chitinleri FP yapınca ve İron'u Ske yapınca iyice azalıcak
quote:
Orijinalden alıntı: NS4K
quote:
Orijinalden alıntı: ClassRouGe
Defansı zaten az Chitinleri FP yapınca ve İron'u Ske yapınca iyice azalıcak
Chitinleri Fp Yaptığından kaybettiğin Def. ve Iron'ın bir bölümünü Wp Sayesinde karşılar , ayrıca SC kullanmadığın durumlarda +7 Hp Set Basıp Undy alabilirsin
WP +3 le pp +3 arasında def farkı yok ki .. HP si artıcak sadece manası da artıcak tabiki ... Fakat HP bi kerelik yardım eder Defans ise her vuruşta senin aykata kalmanı sağlar 40-45 Defans daha azalıcak
diğer yüzüğü rol 1 yapıp kol botuda fp9 yaparsan re yi 3 lemenden daha yararlı olur
Karekter satılıktır.
Char hangi servde? Ve fiyat ne pm atarmısın?
GÜZEL CHAR(ÇAR) İYİ SATIŞLAR
Sağol güncel.
Güncel.
1312
Logos ardream ne durumda rlb gerçekten çok fena.
Güzel char.
bilmiyorum ne durumda çoktandır girmedim oyuna Teşekkürler Güncel.
Ne de güzel charım varmış şifresini bile unuttum
Güncel
Güncel.
Bu char hala duruyor mu?Duruyor ise bi ardream girip wideo çekip koyarsan sewinirim :) İş yapıyor mu diye bakacağımda :)
Abim diyo ki Eskiden yapıyordu 1500 küsür aple ardreamda çaptan düşülmez sanırım hayla yapar ama hiç vaktim yok oyuna girmeye video çekmeye karekter duruyor satılıktır bayrama kadar alınmazsa bayramda parçalıcam charı.