Şimdi Ara

XL BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce ESKİŞEHİR XL BİLGİSAYAR'dan piyasada bulabileceğim en uygun fiyatlara amd 3500, msi k8neo2 ve 160gb samsung siparişi verdim.parçalar dün geldi.yalnız uzun süre uğraşsakta bilgisayar hep değişik hatalar verdi ve sonunda hatanın anakarttan kaynaklandığını anladık.ordaki arkadaşlar bozuk olan kartı geri gönderip bana şimdilik kulllanmam için imzamdaki anakartı verdiler ve msi k8neo 2 gelincede değiştirmede hiç bi sorun çıkmayacağını belirttiler.ayrıca teknik servisteki arkadaşlarda baya bi uğraştılar benim bilgisayarın sorunu için.eğer eskişehirden parça veya özellikle amd sistem toplayacaksanız orayı öneririm...

• Dostum tamam da Donanım Genel ile ne alakası var anlattığın konunun.
  • yazdım, çünkü eskişehir'de nerden amd 64 bulanabileceği ve nerden bilgisayar parçası alınabileceği konusu daha önce bu forumda tartışılmıştı.
  • REKLAMLARI İZLEDİNİZ.
    TEŞEKKÜRLER.

• arkadaslar istanbuldaki gold, eksen, vatan bilgisayarlar tartisilirken neyi nereden bulabiliriz sorulariyla birbirimizi yerken bunlar reklam olmuyorda. arkadasimiz eskisehir hakkinda iyi calisan bir bilgisayar sirketini onerincemi reklam oluyor... lutfen su konulara biraz daha saygili olalim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.