Şimdi Ara

xmax de değişiklik varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Açıkcası momo design da abs olmadığı için çok detaylı araştırmadım fakat bildiğim kadarı ile;

momo designın rengi mat siyah gibi,
    comfor sele var, bizzat oturup denedim normalinden daha yumuşak
    spor cam var, ki bu benim için eksi bir durum
    gösterge ışıkları farklı sanırım, beyaz ışık var momo da
    bir de ayak koyma yeri için metal aksesuar gibi bir şey oması lazım.
    fiyatı da 13.950 idi sanırım.

Abs si olsaydı direk yazılacağım motordu kendisi... :)
  • mkguler M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgiler için ,benimde momo design cok hoşuma gitti, ABS sinin olmadığını senden öğrendim senin aldığın yerdemi yoktu, yoksa Türkiye genelin demi yok, eğer öyleyse kötü oldu.
  • abraxsas kullanıcısına yanıt
    ABS lisi yok, fuarda niye yok diye sorduğumda, momoya abs eklendiğinde satış fiyatının 15 bin TL yi geçeceğini bu yüzden de abs konmadığını söylediler. Satış stratejisi anlaşılan...?
  • mkguler M kullanıcısına yanıt
    ABS olmasa ne gibi sıkıntı yaşarız acaba, bunu kullandıkça daha iyi anlarız sanırım, motor ile ilgili tecrübelerini burada paylaşırsan sevinirim sana tekrardan keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 10 Mart 2015; 21:02:40 >
  • Abs 250ccler için olmazsa olmaz bir özellik değil. Opsiyonlu olarak sadece yamaha ve suzukide var. Ben absli almayı düşünmüyorum. O fiyat farkına başka şeyler alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10 aydır xmax 250 momo kullanıyorum ondan önceki motorumda yamaha bws 125 idi. Şunu söylüyüm bws yi aldığımda ayağımı yerden kesdin yeter diyordum fakat olmadı 3000 kmde sattım. Motor süper güçlü dengeli bildiğin cross, gel gelelim rahatlığına bel fıtığımı azdırıyordu. 2 kişi binemiyırduk. 2000 tl zarar ettim.

Xmax ise tam aradığım motor. İlk aldığımda alışamadım boyum uzun olmadına rağmen seke yüksek geldi. Artçı durumu muazzam 1200 tenerede yok artçı rahatlığı. Sonra biraz daha büyük görünsün diye sırt dayama ekledim. Önden geniş olsun diye rüzgarlık ekledim. Çok hoş oldu. Aşağı yukarı 1800 km olduğunda (1000 kmrodajda 60 kms i geçmedim) bana rahatsız edici derecede güçsüz geldi. Ya motoru değiştirecem yada güçlendirecem₺₺ ulan yine zarar etmiyim dedim hemen bir j.costa varyatör aldım. Motor inanılmaz değişti ilk hızlanmadaki boğulma yok oldu. Sonra madem yaptım tam olsun deyip bir akrapoviç taktım. Torkta iyileşme ıldu ve sesi çok keyif vermeye başladı. Şimdi çok memnunum. Satma derdim yok. Gelelim herkesin abartarak anlattığı amortisör konusuna. Böyle çok sert filan değil. Zaten sele çukurlarda hissettirmiyor. Zamanla yumuşadı. Virajlarda yatırma daha stabil anlamıyorum şu yumuşak amortisör istiyenleri. Bence tam kıvamında. Tek sorunum ön cam düşük olduğu için kafamı öne itelemeye çalışmaktan yorulduğum oluyor haricinde sıkıntı yok. Abs de hiç aramadım takıntı yapmayın fren yeterli lastikler kaliteli zaten hiç kayma yapmıyor. Arka freni çok(abanarak) kullanamıyorsunuz tek kişiyken kıç atıyor benden söylemesi.
     xmax de değişiklik varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkguler

İşte yeni yol arkadaşım, Allah kazasız,belasız binmeyi nasip etsin inşallah...
     xmax de değişiklik varmı?

Hayırlı olsun.
  • @important

Çok teşekkürler.

Bu arada yaz sezonu bitti bitiyor. Ben soğukta olsa kuru havalarda motorumu kullanmayı düşünüyorum. Kışlık eldiven önerisi olan var mı?
    Benim için en önemli husus soğuk koruması ve hassasiyeti. Yağmurda kullanmayı planlamadığım için yağmur geçirmezliği çok ön planda değil.

Dün iki model baktım, Richa subzero (230 TL) Richa Nasa (160 TL) bu modelleri kullanan kimse varmı..?

Bir de xmax uyumlu elcik koruma hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

Selamlar...
  • slm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.