Chorome'de internet sayfası üzerinde sağ tıklayınca öğeyi denetle seçeneği var. ona tıklayınca karmaşık olmayan ve ayrıntılı bir bölüm çıkıyor. resmin sağ altında da metrics diye bi bölüm var. burdan ölçüleri çok rahat degiştirebiliyorum. ama kaydetme yok. buna benzer bir program var mıdır? tavsiyeleriniz nedir? bu arada blogger için arıyorum. yani xml için
Notepad++ tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Interferon
Notepad++ tavsiye ederim.
söylediğiniz programı indirdim. pek bilgili değilim bu konularda. yukarıdaki resimdeki gibi kolayca ayarlama yapalibilirmiyim bununla?
Adobe Dreamweaver'de kullanabilirsin.
Notepad++'da benim en beğendiğim özellik kod yazmayı ve okumayı kolaylaştıran renklendirme sistemi ve düzeni.Bunun yanında hızlıdır,küçük boyutludur,ücretsizdir ve daha birçok ayrıntı.Şahsen benim çok iyi bir yardımcımdır ve kod yazanların da genellikle ilk tercihleri arasındadır...
ben kodları çok az biliyorum o yüzden daha kolay kullanıma sahip program istiyorum.
yani mesela yandaki reklam alanını genişletmek istiyorum. bunu kodlarla değilde resimdeki gibi sayıları değişirerek yapmak istiyorum. bu şekilde veya buna benzer programlar nelerdir?
notepad++ yada notepad2 rahatlıkla işini görür ve hafif programlardır. Dreamweaver ve frontpage daha kapsamlı ve büyük programlardır.
ben aslında blogger için bu arayış içindeyim. hatta site adresini de vereyim; cokyasaa.blogspot.com blogger'ın blog siteleri üzerinde istediğim gibi ve kodlara çok bulaşmadan düzenleme yapabileceğim bir program aryorum.
notepad++ ve Dreamweaver'ı kurdum. notepad++' da önizleme özelliği yok galiba. Dreamweaver ile daha rahat çalışabilirim sanırım. ama dosyalar Dreamweaver'de canlı görünümde tarayıcıdaki gibi görünmüyo. biraz dağınık ve eksik görünüyo. neden böyledir acaba.
hizircanH
kullanıcısına yanıt
tesekür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme