XML sayfası görüntülenemiyor XML girişi stil sayfası kullanılarak görüntülenemez. Lütfen hatayı düzeltin ve Yinele düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
Metin içeriğinde geçersiz karakter bulundu. 'file:///C:/Documents and Settings/Burak/Desktop/xxxxxxxxx2139279570/Geçmiş/jk...
İki sene önce yedeklediğim messenger historylerimi şu anda açmaya çalıştığımda yukarıdaki mesaj ile karşılaşıyorum.. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yardım ederse sevinirim.. Saygılar
Halen aynı dert üzerinde uğraşmaktayım
Evet acilmaz normal..cunku MessageLog.xsl dosyasini bulamiyor bunun icin su anda msn kullaniyor vede gecmisi tutuyorsaniz eski yedekleri de eger kullanici adlari ayni deil ise yenilerle ayni klasore atin o zaman gorebilirsiniz..Ya da yenilerin bulundugu klasorun icinde MessageLog.xsl dosyasi mevcut onu alip yedeklerin icine kopyalarsaniz da gorebilirsiniz..
Iyi Aksamlar.
Cevabınız için teşekkür ederim.. Dediğinipz şeyi zaten bende uyguluyorum.. ancak 20 kişinin historysi varsa bunların 10'unda yine aynı hatayı veriyor
o acilmayan gecmislerden birini eger bana yollayabilirseniz yardımcı olabilirm. adres : mehmetserif@gmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme