Şimdi Ara

XML sayfası görüntülenemiyor?? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    XML girişi stil sayfası kullanılarak görüntülenemez. Lütfen hatayı düzeltin ve Yinele düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.

--------------------------------------------------------------------------------

Metin içeriğinde geçersiz karakter bulundu. 'file:///C:/Documents and Settings/Burak/Desktop/xxxxxxxxx2139279570/Geçmiş/jk...

İki sene önce yedeklediğim messenger historylerimi şu anda açmaya çalıştığımda yukarıdaki mesaj ile karşılaşıyorum.. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yardım ederse sevinirim.. Saygılar

• Halen aynı dert üzerinde uğraşmaktayım
  • Evet acilmaz normal..cunku MessageLog.xsl dosyasini bulamiyor bunun icin su anda msn kullaniyor vede gecmisi tutuyorsaniz eski yedekleri de eger kullanici adlari ayni deil ise yenilerle ayni klasore atin o zaman gorebilirsiniz..Ya da yenilerin bulundugu klasorun icinde MessageLog.xsl dosyasi mevcut onu alip yedeklerin icine kopyalarsaniz da gorebilirsiniz..

Iyi Aksamlar.
  • Cevabınız için teşekkür ederim.. Dediğinipz şeyi zaten bende uyguluyorum.. ancak 20 kişinin historysi varsa bunların 10'unda yine aynı hatayı veriyor
  • o acilmayan gecmislerden birini eger bana yollayabilirseniz yardımcı olabilirm. adres : mehmetserif@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.