Şimdi Ara

XMP açmadan 3143 mhz gercek sayımı yoksa görüntümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar şimdi bios üzerinden XMP acıp save leyip cıktığımda bilgisayar döngüye giriyor ve bios kendini sıfırlıyor ve hala ramler 2133 mhz de çalısmaya devam ediyor ve nelerı değıstırdiysem yapamadım bende XMP açmadan küçük ayarlarla 3143 mhz cıkarmayı başardım ama uzun kullanım testı yapamadım her han gibi çökme olucakmı bilmiyorum ama her şey düzgün gözüküyor ram lerde her han gibi bir ısı artışı olmadı ( elle test edilmiştir :-) ) belki uzun kullanımda fark eder ama bilemiyorum her neyse benim asıl sorum şu gercek XMP profilini düzgün sekilde nasıl çalıştırabilirim bilen varsa yardım edin şimdiden yardım eden herkeze teşekkür ederim.

XMP açmadan 3143 mhz gercek sayımı yoksa görüntümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZGUR.16 -- 4 Mayıs 2018; 15:1:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2700-2800 max 3000 de bıraksan iyi bence çok zorlamaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biosu güncelleyip tekrar dene.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Son sürüm

• Kendi hızı 3200 mhz saten XMP çalışmadigi icin değisik yollardan yaptım ama düzgün sekilde XMP de çalısmasını istiyorum yokmu XMP sıkıntılarını bilen

• OZGUR.16 O kullanıcısına yanıt
    CPU dan dolayi o :)
  • Hocam onları bende biliyorum benim sorunum XMP profili çalısmıyor i7 7700k da alsanda aynı olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZGUR.16 -- 4 Mayıs 2018; 18:16:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartınız 3866 MHZ e kadar destekliyor gözüküyor , kullandığınız ram kiti modeli ile anakart kötü bir ikili olmuş olabilir veya bios kaynaklı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Question-X kullanıcısına yanıt
    Ram sitesinde bu anakart modelini desteklediği gözüküyor

• Yardım için herkeze teşekkür ederim sabağdan beri araşdırmam sonucu bulmuş durumdayım 3200 mhz de çalısıyor yeniden herkeze teşekkür ederim iyi akşamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.