Şimdi Ara

XNA !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan öncede bi konu açtım fakat yeni edindiğim bilgiler ile yeniden açıyorum

Ben xna ile yaptığım oyunu başka bir windows bilgisayara alınca açılmıyor "oyunismi.exe çalışmayı durdurdu" hatası veriyor.

İnternetten okuduğuma göre oyununuzun çalışması için açılan bilgisayarda xna game studio olması gerekli yazıyor.

E tabi xna game studio yuda bilgisayara kurmak için visual stuido yada visual C# express gerekiyor.

Şimdi ben yaptığım oyunu başka bilgisayarda çalıştırmam için bilgisayarda visual studio yada visual C# express olması mı gerekiyor ? Eğer öyleyse tam bir saçmalık olur bilgisi olan arkadaş yok mu bu konuda ??

• quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

https://www.google.com.tr/search?q=Xna+games+on+other+pc&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=P1-KU5KHE4GV_AaqwYDoDg

İlk sonuç

Tamam okudum xna framework redistributable kurun demisler onuda kurdum ( oyunu 3.0 ile yaptim 4.0 redist kurdum ) fakat yine ayni hatayi aliyorum "calismayi durdurdu"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: B.E.F

quote:

https://www.google.com.tr/search?q=Xna+games+on+other+pc&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=P1-KU5KHE4GV_AaqwYDoDg

İlk sonuç

Tamam okudum xna framework redistributable kurun demisler onuda kurdum ( oyunu 3.0 ile yaptim 4.0 redist kurdum ) fakat yine ayni hatayi aliyorum "calismayi durdurdu"

Oyunda bi hata olabilir ben androidde özelllikle viewlerde sıkıntı olunca alıyorum bu hatayı

• bir şey soracağım hala xna kullanılıyor mu ? Benim bildiğim Microsoft bu framework ile ilgilenmeyeceğini falan filan söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emg125

bir şey soracağım hala xna kullanılıyor mu ? Benim bildiğim Microsoft bu framework ile ilgilenmeyeceğini falan filan söylemişti.

Cok kullanilmiyor diye biliyorum zaten amacim kendimi gelistirmek ticari degil.

• quote:

quote:

quote:

İlk sonuç

Oyunda bi hata olabilir ben androidde özelllikle viewlerde sıkıntı olunca alıyorum bu hatayı

Xna 4.0 i denicem artik oda olmazsa vazgecicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    12 yıl önce açıldı
    android studio kotlin
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bir şey soracağım hala xna kullanılıyor mu ? Benim bildiğim Microsoft bu framework ile ilgilenmeyeceğini falan filan söylemişti.

Yooo ben sadece merak ettiğimden sormuştum. Oyun yapımı ile ilgili pek bilgim yok ama unity cok kullanılıyor onu da deneyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Yooo ben sadece merak ettiğimden sormuştum. Oyun yapımı ile ilgili pek bilgim yok ama unity cok kullanılıyor onu da deneyebilirsiniz.

Evet unity cok kullaniliyor zaten xna daha cok windows phone icin kullaniliyo diye biliyorum bende yeni gectim xna ya ama su calismama isi soguttu beni daha cok androide yuklenmek istiyorum artik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.