Şimdi Ara

Xoßi DH Yöneticisi Şikayetleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstedikleri Dengesizlikleri Yapamayanlar , Engellenenler , Durdurulanlar ...
    Dengesizlik Yapamıyoruz Die İtiraz Ediyorlar...

Demekki İşini İyi Yapıyorsun Xobi

Boşuna Kasmayın Kendinizi Adam İşini Yapıyor , Doğru Yapıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

İstedikleri Dengesizlikleri Yapamayanlar , Engellenenler , Durdurulanlar ...
    Dengesizlik Yapamıyoruz Die İtiraz Ediyorlar...

Demekki İşini İyi Yapıyorsun Xobi

Boşuna Kasmayın Kendinizi Adam İşini Yapıyor , Doğru Yapıyor...

+

Meyva Veren Ağaç Taşlanırmış..
    Saygılar..
  • Kavga etme topigi deil burası hepimiz arkadasız TÜRKÜN DOSTU TÜRKTÜR unutmayın
    bu arada bu baslıgı kitleyin artık hepimiz biliyoruz ki xobi görevini iyi yapıyor xobi forumun olmassa olmazlarından saygılarımla
  • Havada cekememezlik kokusu var

Xobiye Hep Destek Tam Destek
  • quote:

Kavga etme topigi deil burası hepimiz arkadasız TÜRKÜN DOSTU TÜRKTÜR unutmayın
    bu arada bu baslıgı kitleyin artık hepimiz biliyoruz ki xobi görevini iyi yapıyor xobi forumun olmassa olmazlarından saygılarımla

Görüşlerin İçin Teşekkür Ederim.

Afyon Sanada Ayrıca Teşekkürümü Ederim.
  • bencede Xobi isini en ii sekilde yapıyo

kıskananlar catlasın
  • Tesekkur Ederim

O Halde Bu Sekilde Devam.Konuyu Uzatmanın Daha Fazla Bi Manası Yok.Konuyu Acan Heralde Zannettiki Herkes Benım Mantigimda Fakat Gercekler Acidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Tesekkur Ederim

O Halde Bu Sekilde Devam.Konuyu Uzatmanın Daha Fazla Bi Manası Yok.Konuyu Acan Heralde Zannettiki Herkes Benım Mantigimda Fakat Gercekler Acidir.

+++++++++

kapat artık bu bos konuyu cevabını coktan aldı beyfendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigaraech -- 30 Aralık 2007; 14:38:19 >
  • Yok Belki Bana Karsı Cıkan Fake Acoundlar Olacak Onları Bekliyorum Ben.
  • XoBi öncelikle tebrik ederim yönetici olmuşsun."Mu online" bölümüne senin gibi bu işi bilen biri gerekiyordu zaten.Seni fazla uzun tanımıyorum çünkü fazla giremiyorum foruma.Bayadırda yoktum işlerim vardı.Hatırlarsan bir konuda da baya tartışmıstık senle ama gerçekte bu iş için uygun biri olduğun kesin.Doğruya doğru.Bu arada benim "Huntterr" giriş üye şifremde sorun var ve gönderdiğim msnde çalışmıyor (mogombo) o yüzden onun şifresini düzeltirsen sevinirim.Kingmuonline başlığı altına yazmıştım ama sanırım okumamışsın.Bu mailime gönderirsen iyi olur.Yöneticiliğinide en iyi şekilde yapacağına inanıyorum.Bu arada görüşlerime ters bir konu olursa tartışmaya yine devam :))))) saygılarla...

Hunterr _TURKEY_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkumnet -- 30 Aralık 2007; 17:31:11 >
  • tamam XoBi şifreyi buldum valla gerek kalmadı saol.Görevinde başarılar kardeşim..

Hunterr_TURKEY_
  • xobi gorevinde basarilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quess

quote:

Orjinalden alıntı: cigaraech

xobi olmasssa buranın gelecegini düşünemiyorum hersey karman corman olurdu gereksiz konular bedavaci adamlar paso post kasardi bence xobi isini cok iyi yapiyor gereksiz konulari kitliyor bu açtıgın başlıkta gereksiz

katılıyorum 2 nizede

• Tesekkur Ediyorum Hepinize.OZellikle Hunter Yine Seviyeli Tartisma Ortamlari Olursa Katilmayi Tabiki Yeglerim.Tartismayi Seven Bir Kisi Olarak.Yalniz Tadinda Dozunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuWanted

BEYLER BU TOPİCİ ACMAMDAKİ SEBEB SOLE Bİ FORUMDA GEZDİMDE BU SAHIS GİRMEDİGİ FORUM TMM BUNDA SORUN YOK HEPSİNE GİRECEK ONUN GÖREVİ BU AMA GİRDİGİ BİR FORUMDADA BİRİSİNİ DELİ ETMEDEN DURAMAMIS YAAA BEN ANLAMIYORUM BU ADAMDAN YONETİCİ OLURMU SİZE SORUYORUM ARKADASLAR BU SAHIS HAKINDAKI GORUSLERINIZI MERAK EDIYORUM BENMI COK YANLISIM YADA ABARTIYORUM YOKSA GERCEKTEN BU SAHIS BIR TESADUF,TORPİL,RUSVET GİBİ WS. SEYLERDEN Mİ DH YÖNETİCİSİ OLMUS BUYURUN SÖZ SİZDE

Xoßi DH Yönetici Olabilirmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: akyosun

quote:

Orjinalden alıntı: Quess

quote:

Orjinalden alıntı: cigaraech

xobi olmasssa buranın gelecegini düşünemiyorum hersey karman corman olurdu gereksiz konular bedavaci adamlar paso post kasardi bence xobi isini cok iyi yapiyor gereksiz konulari kitliyor bu açtıgın başlıkta gereksiz

katılıyorum 2 nizede

+

SAYGILAR!!!!!!!!

• bu ne saçma bi topic yahu güldürdünüz beni gece gece
    vallaha xobi den yönetici olmaz denmiş ama sanırsam yönetici sen olsan günde 30 dk dan fazla forumla uğraşmazsın(şahsen ben uğraşmam)
    iyi yada kötü birileri var ..ki düzen saglansın haksızlıklar azalsın..
  • Hayattaki En İyi ßirşeyde DÜZENDİR Onuda SağLayan Xoßi He ßu ßaşkasıda oLabiLirdi Demekki O Uygun GÖrüLdü Konuyu Açan Seni Niye Seçmediklerini AnLamıştırsın HeraLde.
  • Konunun Başlıgını Değiştirsekmi Acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.