Şimdi Ara

Xoßi DH Yöneticisi Şikayetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BU TOPİCİ ACMAMDAKİ SEBEB SOLE Bİ FORUMDA GEZDİMDE BU SAHIS GİRMEDİGİ FORUM TMM BUNDA SORUN YOK HEPSİNE GİRECEK ONUN GÖREVİ BU AMA GİRDİGİ BİR FORUMDADA BİRİSİNİ DELİ ETMEDEN DURAMAMIS YAAA BEN ANLAMIYORUM BU ADAMDAN YONETİCİ OLURMU SİZE SORUYORUM ARKADASLAR BU SAHIS HAKINDAKI GORUSLERINIZI MERAK EDIYORUM BENMI COK YANLISIM YADA ABARTIYORUM YOKSA GERCEKTEN BU SAHIS BIR TESADUF,TORPİL,RUSVET GİBİ WS. SEYLERDEN Mİ DH YÖNETİCİSİ OLMUS BUYURUN SÖZ SİZDE

Xoßi DH Yönetici Olabilirmi?

• Tabir-i caizse "cuk" oturdu yöneticiliğe
    Arkadaşım belki forumla o kadar çok ilginiz yok şayet ilginiz olsaydı size göre neredeyse hakaret sayılacak ufak sinirlenme tepkilerinin yönetici olmadan önce yazıldığını farkederdiniz
    He bide olaya şu konudan bakmak gerek "aşağılık kompleksi" gibi bişeymi var sizde hani adam bizim gibilerden arasından çıktıda yönetici oldu biz niye sap geldik sap gidiyoruz diyorsanızda onunda cevabını kendinizde arayın tamam hadi hayırlı günler kardeşim

Gerçi sende bu kafayla bu kadar sebeb bulamazsın Anca sadece sana ait "Okuduğunu idrak edememe" özelliğine bağlı olarak kendi konunda çıkardığın sebebsiz vede gereksiz bir şekilde xobi yi kavga ortamına sürükleyici saçma sapan cümlelerinden yola çıkarak bunları yazdığını düşünüyorum

Konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 29 Aralık 2007; 15:25:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MuWanted

BEYLER BU TOPİCİ ACMAMDAKİ SEBEB SOLE Bİ FORUMDA GEZDİMDE BU SAHIS GİRMEDİGİ FORUM TMM BUNDA SORUN YOK HEPSİNE GİRECEK ONUN GÖREVİ BU AMA GİRDİGİ BİR FORUMDADA BİRİSİNİ DELİ ETMEDEN DURAMAMIS YAAA BEN ANLAMIYORUM BU ADAMDAN YONETİCİ OLURMU SİZE SORUYORUM ARKADASLAR BU SAHIS HAKINDAKI GORUSLERINIZI MERAK EDIYORUM BENMI COK YANLISIM YADA ABARTIYORUM YOKSA GERCEKTEN BU SAHIS BIR TESADUF,TORPİL,RUSVET GİBİ WS. SEYLERDEN Mİ DH YÖNETİCİSİ OLMUS BUYURUN SÖZ SİZDE

Xoßi DH Yönetici Olabilirmi?

Xobi ye değil ama böyle topik açanlara ben sinir oluyorum.... Anlamışsındır umarım.
  • Bu forumda bu kadar kısa sürede kalıp karar vermen çok yalnış.Xoßi veya başkası olmasaydı daha kötüydük abi-item-pls mucu_emre gibi vakalar atlattık ve şikayet edip bekliyorduk.şimdi anında müdahale var.bilmeyenler konuşamıyor.aptal saptal sorularda açılmıyor.açılsada kilitleniyor çünki bu konulardan prim yaparak post kasanlarda var.Ben görevinin hakkını verdiğini düşünüyorum.

Saygılarlımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Bu forumda bu kadar kısa sürede kalıp karar vermen çok yalnış.Xoßi veya başkası olmasaydı daha kötüydük abi-item-pls mucu_emre gibi vakalar atlattık ve şikayet edip bekliyorduk.şimdi anında müdahale var.bilmeyenler konuşamıyor.aptal saptal sorularda açılmıyor.açılsada kilitleniyor çünki bu konulardan prim yaparak post kasanlarda var.Ben görevinin hakkını verdiğini düşünüyorum.

Saygılarlımla...

++++++
  • Bakın beyler ben muyu bıraktım bırakmadan önce bu bölüme takılıyordum.Artık midem bulanmış kusma seviyesine gelmiştim amaçsız sadece rütbe uğruna ezik ezik açılan topiklerden.Uzun zamandır takılmıyordum buraya geçenlerde girdim resmen şok oldum.Ben bu bölümü bukadar düzenli görmemiştim çünkü bu bölüme ne bir admin ne bir mod giriyordu.Sonra xobinin mod olduğunu anladım.Gerçektende olayı iyi bir şekilde düzenlemiş.Helal olsun.Şimdi sakına sakın adama yalakalık yapma demeyin ben xobiyle daha pm den bile konuşmuş bir insan değilim.Ne ben onu tanırım ne o beni.Ama yaklaşık 8 ay kadar bu bölümde kaldım xobinin teknik ve teorik olarak mudan anladığını yazdığı mesajlarında anlamak zor değildi.Bence güzel olmuş burası.
    XOBİ kardeş durmak yok yola devam...
  • Xobi olsun fark yapmaz adam anlio ztn burdakilerin en ii lerinden yanlis anlamain
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xobi olmasssa buranın gelecegini düşünemiyorum hersey karman corman olurdu gereksiz konular bedavaci adamlar paso post kasardi bence xobi isini cok iyi yapiyor gereksiz konulari kitliyor bu açtıgın başlıkta gereksiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigaraech

xobi olmasssa buranın gelecegini düşünemiyorum hersey karman corman olurdu gereksiz konular bedavaci adamlar paso post kasardi bence xobi isini cok iyi yapiyor gereksiz konulari kitliyor bu açtıgın başlıkta gereksiz

• Şuna hepinizin inanmasını istiyorum..biliyorsunuz ki ; mu online bölümüne fazla yönetici uğramamaktadır bir çok olay olmuştur küfürler edilmiştir ama kimse görmemiştir taki biz şikayet edene kadar.şimdilik bakıyorumda forumun düzeni çok güzel oldu ! herkes kafasına göre hareket edemiyor artık bana göre.kısaca arkadaşlar burdan çıkaracagımız şudur ; Xobi Olmassa olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

Şuna hepinizin inanmasını istiyorum..biliyorsunuz ki ; mu online bölümüne fazla yönetici uğramamaktadır bir çok olay olmuştur küfürler edilmiştir ama kimse görmemiştir taki biz şikayet edene kadar.şimdilik bakıyorumda forumun düzeni çok güzel oldu ! herkes kafasına göre hareket edemiyor artık bana göre.kısaca arkadaşlar burdan çıkaracagımız şudur ; Xobi Olmassa olmaz...

Evet yeni gelenler bilmes o olayları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

Şuna hepinizin inanmasını istiyorum..biliyorsunuz ki ; mu online bölümüne fazla yönetici uğramamaktadır bir çok olay olmuştur küfürler edilmiştir ama kimse görmemiştir taki biz şikayet edene kadar.şimdilik bakıyorumda forumun düzeni çok güzel oldu ! herkes kafasına göre hareket edemiyor artık bana göre.kısaca arkadaşlar burdan çıkaracagımız şudur ; Xobi Olmassa olmaz...

+
  • ßenım Fazla Bişey Soylememe Gerek Kalmamış Zaten,Arkadasa Yada Arkadaslara Gereken Cevaplar Verilmis.Duygulandım Dogrusu.
  • Xobi buraya yumruk havaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

ßenım Fazla Bişey Soylememe Gerek Kalmamış Zaten,Arkadasa Yada Arkadaslara Gereken Cevaplar Verilmis.Duygulandım Dogrusu.

DEMİSİN SADECE SUNU MERAK ETTIM NE YALANLAR SALADIN ARKADASLARA YADA KAC PARA VERDIN NEYSE DUR BAKALIM ARKADASLARININ CANI SIKILACAK YAKINDA HADİ HAYIRLISI BAK YUZUMU KARA CIKARTIYORLKAR ARKADASLARIN:D TEBRIKLER SANA
  • quote:

quote:

ßenım Fazla Bişey Soylememe Gerek Kalmamış Zaten,Arkadasa Yada Arkadaslara Gereken Cevaplar Verilmis.Duygulandım Dogrusu.

DEMİSİN SADECE SUNU MERAK ETTIM NE YALANLAR SALADIN ARKADASLARA YADA KAC PARA VERDIN NEYSE DUR BAKALIM ARKADASLARININ CANI SIKILACAK YAKINDA HADİ HAYIRLISI BAK YUZUMU KARA CIKARTIYORLKAR ARKADASLARIN:D TEBRIKLER SANA

Biz Parayla Calismioz.Burda Tüm Dediklerimiz.Bizim Hissetiklerimiz
  • Belli

blader
  • quote:

quote:

Bir Bildikleri Varki Konuşuyorlardir.Yoksa Kimseye Ne Para Nede Başka Bişey.Aramizda Gecen Dialoglar Yada Samimiyetimden Meydana Gelen Bir Yaklaşımdır Bilemiyorum.Zaten Cogunu Sadece İsim Olarak Tanıyorum Ne MSN Nede Başka Bi Yolla Görüşmüşlüğüm Dahi Yoktur.

• ßu Kadar Zenginmisin Xoßi Herkesi Satın ALmışsın . Arkadaş Kendi Gibi ßizide SatıLık Sanıyor.
  • Bu Konu İle İlgili YORUM YOK

Xobi Gorevini Su ana kadar guzel yapıor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.