Şimdi Ara

dh forumdaki üye bloklama özelliği kaldırılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burası forum ortamı kimsenin kişisel bloğu değil bunu iyi anlamak lazım ve forumun amacını

kesin olacaksada bu üyeye değil yönetime bırakılmalı ve sadece kişisel açık küfür olduğunda üyenin isteği ile yönetim

yapmalı

üyenin yazdıklarını beğenmiyosan hoşuna gitmemişse dikkate almazsın cevap vermek zorunlu değil

• Tam tersi ben bloklama özelliğinden çok memnunum.

Çok yoğun blokluyor ve bloklanıyorum. Zaman içerisinde benim için steril bir ortam olmaya başladı.

Gereksiz kişilerle polemiğe girip banlanmıyorum veya daha az ceza alıyorum.

Mesajımı yazıyor ve çıkıyorum.

Zaten tanımadığım birisiyle tartışmaya girsem bana ne faydası var ? Tek bir kişiyi ikna edemezsin, etsen bana ne kazandıracak ?

Bu tabi teknoloji, bilim vs konularda geçerli değil. O alanlarda farklı fikirleri okumayı, diyaloğa girmeyi seviyorum.

1467 kişi beni bloklamış (1. sıraya koşuyorum dh forumdaki üye bloklama özelliği kaldırılmalı )

1369 kişiyi ben bloklamışım

• Blok özelliği ergenlerin kendini tatmin etme yöntemi. Niye ergen diyorum çünkü bu ergenler bir üyenin mesajına mantıklı cevap veremedikleri zaman kuduruyorlar, cevap veremeyince mecburen engellemek zorunda kalıyorlar. Forumda aklı başında hiçbir üyenin bir üyeyi blokladığını göremezsiniz. Bu blok özelliği zamanında 2-3 ergen trollün önerisiyle foruma getirildi. Forum ortamının temeli tartışmaktır. Her türlü görüşten fikirlerin paylaşılmasıdır. Aksi halde söylediğin gibi blog sitesine döner.

• şifre sıfırlanmıyor Ş kullanıcısına yanıt
  • Blok özelliği kaldırılırsa forumda kan gövdeyi götürür. Birbirleri ile tartışmaktansa mesajlarını görmemek için blocklamak en iyisidir.

• Stones kullanıcısına yanıt

Öyle bir top attın ki tam gollük.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.