Şimdi Ara

ÜYE OLMADAN FORUMDAKİ LİNKLERİ GÖRMEK ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilirsiniz bazı siteler linkleri görebilmek icin illa üyelik ister. üye olmadan linkleri görmenin yolu varmıdır acaba?

• www.b-u-g-m-e-n-o-t.com var hocam gir, sitenin linkini oraya yapıştır ve enter tuşuna bas. Senden önce üyelik almış olanlar oraya üyeliklerini koyuyorlar ve sen de hiç uğraşmadan üye olmadan oradaki üyelikler ile girebiliyorsun.

Fakat oradakilerin hepsi doğru olmayabiliyor. Yüzde oranı yüksek üyelikleri dene

Aradaki "-" leri kaldır. Bu arada neden sansürlemişler çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Owl -- 28 Haziran 2011; 15:27:57 >
  • PREMIUM MİSAFİRLİK satın alman gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsanoğluinsan -- 28 Haziran 2011; 15:28:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Owl

www.****.com var hocam gir, sitenin linkini oraya yapıştır ve enter tuşuna bas. Senden önce üyelik almış olanlar oraya üyeliklerini koyuyorlar ve sen de hiç uğraşmadan üye olmadan oradaki üyelikler ile girebiliyorsun.

Fakat oradakilerin hepsi doğru olmayabiliyor. Yüzde oranı yüksek üyelikleri dene

dostum sagolasında linki forum yıldızlamıs. arada bosluklar bırakarak tekrar yazabilirmisin linki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gray Owl

www.b-u-g-m-e-n-o-t.com var hocam gir, sitenin linkini oraya yapıştır ve enter tuşuna bas. Senden önce üyelik almış olanlar oraya üyeliklerini koyuyorlar ve sen de hiç uğraşmadan üye olmadan oradaki üyelikler ile girebiliyorsun.

Aradaki "-" leri kaldır. Bu arada neden sansürlemişler çözemedim

işe yaradı tesekkürler dostum

ne şanssız adamım ilk denedigim üyelik ban yemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 28 Haziran 2011; 15:31:27 >

• Yok panpa
  • Mesajımı kaybettim neyse bulunsun ilerle lazım olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.