Şimdi Ara

---XOBİ ARTIK SERVER KURMANIN ZAMANI GELDİ--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

oLur oLur baL gibi oLur,Xoßi isterse akan suLar durur

OLmaz OLmaz İstensede OLmaz.

Sen sus O isterse yapar,ben kendi adıma fuLL kasarim

• İyi Güzel Hoş Söylüyorsunuzda Artık Zaman Kalmadi.En Geç 1 Haftaya Kadar Gidiciyim Ben.Zamanım Olsa Bu Kadar Talep Belki Değerledirilirdi Ama İşte Nasip İşi.Bu Arada Beni Bu Kadar Sevdiğinizi Bilmiyordum.Cidden Duygulandım.Bu Arada Bazi Kişiler ede Susmak Yakışıyordu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sinüs ü aldın mı kardeş Ne diyeyim hayırlı tezkereler
  • Henüz Degil Aldıgımda Zaten Haber Veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Xobi'nin Server Acmaya Artik Vakti Kalmadi.Bugun Askerlik İşlemlerini Hallediyorum.3-5 Gune Kalmaz'da Giderim Heralde.Benim Gibi Hatta Benden Daha Bilgili Kişiler Var Forumda.Artik Devir Zamani Geldi.

kırmızımı mavimi?
  • ßen OLmaz Derken Xoßi Açısından Demedim Mu-OnLine KaLmadı O AnLamda OLmaz.Yoksa Xoßi Yapamaz Demiyorum. YanLış AnLaşıLmasın.
  • tamam lean kurucam ben.madem istionuz mu ya da el atayim.atmadığım bişi kalmadı.ama garantisi ne?3 gün sonra ben makinayı kapatıcam diyip benim edit serverları hacılarsan ne yapacaz?tepene binerim ozaman?ikincisi arthasrise.com'un platformlarından biri olarak kurarım kabul ediyorsan ekle.
    muratefearslan@hotmail.com
    verdiniz gazı yine iyimi?iş'i gücü bırakıyoruz mu kuruyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

tamam lean kurucam ben.madem istionuz mu ya da el atayim.atmadığım bişi kalmadı.ama garantisi ne?3 gün sonra ben makinayı kapatıcam diyip benim edit serverları hacılarsan ne yapacaz?tepene binerim ozaman?ikincisi arthasrise.com'un platformlarından biri olarak kurarım kabul ediyorsan ekle.

Yakisir Osiris Abimize
  • quote:

tamam lean kurucam ben.madem istionuz mu ya da el atayim.atmadığım bişi kalmadı.ama garantisi ne?3 gün sonra ben makinayı kapatıcam diyip benim edit serverları hacılarsan ne yapacaz?tepene binerim ozaman?ikincisi arthasrise.com'un platformlarından biri olarak kurarım kabul ediyorsan ekle.

99B Güzeldi
  • Hayırlısı Olsun Allah Utandırmasın.
  • can sıkıntısı xobi.akşama kadar c++ ile .net ile uğraşmaktan insan uğraşacak baika şeyler arıyor.gel sende açalım şu cocuklara bişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 16 Ocak 2008; 0:29:12 >
  • Cidden Vaktim Olsaydı Birşeyler Yapmaya Çalışırdım Fakat Zamanım Kısıtlı.Daha Kız Arkadaşıma bile Soyleyemedim Gidecegimi.Bu Gece Filmden Sonra Kesin Soylicem Diyordum Yok Abi Cok Zor Yav.Taktik Verecek Olan Varsa PM Atsında Tecrubelerden Faydalanalım.

OSIRIS Bu Konuyu Daha Sonra Tekrar Görüşelim.

Not Son Cumle Alıntıdır.
    Kaynak[ Vizontele ]
  • bence direk söyle askerlik bu inş kazasız belasız dönersin
  • quote:

Cidden Vaktim Olsaydı Birşeyler Yapmaya Çalışırdım Fakat Zamanım Kısıtlı.Daha Kız Arkadaşıma bile Soyleyemedim Gidecegimi.Bu Gece Filmden Sonra Kesin Soylicem Diyordum Yok Abi Cok Zor Yav.Taktik Verecek Olan Varsa PM Atsında Tecrubelerden Faydalanalım.

Not Son Cumle Alıntıdır.
    Kaynak[ Vizontele ]

askerlik mi var?tamam oky.hayırlısı olsun.kazasız belasız git gel.
  • osiris mu benden geçti diyosunda bir geri dönüş yapsan nolcak 2. bir mu mythology 99b bak ismini bile unutmadım kursan nolur bence serverın cok ilgi gorur eminim bayaga bir süre kapatmassında serverı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucu-Bdale-Nigayt -- 16 Ocak 2008; 9:00:47 >
  • quote:

quote:

Cidden Vaktim Olsaydı Birşeyler Yapmaya Çalışırdım Fakat Zamanım Kısıtlı.Daha Kız Arkadaşıma bile Soyleyemedim Gidecegimi.Bu Gece Filmden Sonra Kesin Soylicem Diyordum Yok Abi Cok Zor Yav.Taktik Verecek Olan Varsa PM Atsında Tecrubelerden Faydalanalım.

Not Son Cumle Alıntıdır.
    Kaynak[ Vizontele ]

askerlik mi var?tamam oky.hayırlısı olsun.kazasız belasız git gel.

Amin Cümlemize Nasip Eder İnşAllah.
  • 2 kısı vardı bırı askere gıdıomus otekı kuruor Beklıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mucu-Bdale-Nigayt

osiris mu benden geçti diyosunda bir geri dönüş yapsan nolcak 2. bir mu mythology 99b bak ismini bile unutmadım kursan nolur bence serverın cok ilgi gorur eminim bayaga bir süre kapatmassında serverı

kısa sürede season 3 bug free bır server hazırlayabılırım.fakat bana imkan sağlayacak arkadaştan ses çıkmadı.ben şartlarımı sunmuştum.62 adet dedicated makina var datacenterda ama hepsi dolu müşterisi var vs.şuan kendi sunucuma da kuramam.2 sunucu kastırmaya gerek yok.ufak bir özetti..

• OSIRIS PM'den Msn adresini verebilirmisin server kurma hakkında bir kaç bilgiye ihtiyacım var Lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlChacKSE

OSIRIS PM'den Msn adresini verebilirmisin server kurma hakkında bir kaç bilgiye ihtiyacım var Lütfen yardım

üzgünüm mu online kurulum dersi vermiyorum malesef.bu aralar ilgilenmiorm mu online ile.sadece burdaki arkadasların hatrına burdayım suan sunucu kurulumu ile ilgili tartısmak icin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.