Şimdi Ara

---XOBİ ARTIK SERVER KURMANIN ZAMANI GELDİ--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :D:D bukadar adamin yagcilikla ugrastigini bilmiyordum acikcasi lenayada girdikde kimseler ne ilgileniyodu nede bişe yapiyolardi gözünüzü acinda etrafiniza bakin mu arayanlar haaa yag cekmeyide bırakın artık adamdan madem askere gidiyomus size yardim edemez artik hayırlı teskereler demekten baska diyecek lafiniz olmamali bence
  • arkadaşım yağ çekmek değildir bir adama saygı duyduğunu veya sevdigini belirtiyorsun XoBi saygı ve sevgi duyulan birisi lütfen gocunmayalım burada emek harcamayanlara ne saygı duyulur nede sevgi
  • @ _Xeo_

Herkes Hak Ettiğini ALır Senin Kim OLdugunuda Cok İyi ßiLiyoruz.Neye KarşıLık Satın ALmışLarsa Artık Seni. Oda Ortada.
  • En Büyük ASKER Bizim asker allaha emanet ol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

:D:D bukadar adamin yagcilikla ugrastigini bilmiyordum acikcasi lenayada girdikde kimseler ne ilgileniyodu nede bişe yapiyolardi gözünüzü acinda etrafiniza bakin mu arayanlar haaa yag cekmeyide bırakın artık adamdan madem askere gidiyomus size yardim edemez artik hayırlı teskereler demekten baska diyecek lafiniz olmamali bence

yağ çeksem bana ne faydası dokunacak :)
    admin mi yapacak?dh de xobi'den çok daha fazla insanı tanıyorum ve çok daha fazla insan ile konuşuyorum.öyle bir isteğim olsa buraya yağ çekmeye gelmem.amacım sidik yarıştırmak değil.amacım birşeyler anlamak istemeyen yada anlayamayan insanlara.benim burda kimseye ihtiyacım yok.lafım sahsi sana değil xeo.sadece bunu böyle anlayan insanlara.lafı kendi üzerime de aldım.çünkü bana da dokunduğunu hissettim.bu nedenle cewap vermek istedim.yanlış anlaşılıp tartışma yaratılmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 17 Ocak 2008; 18:12:15 >

• Bir kerede reklam yapma be.

Yuh cidden yuh birşey demiyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Lena İle İlgilenip İlgilenmedigimi Server a Hic Girmeyen Biri Bile Anlayabilir.Sadece Donanimhaber Uyesi Olmasi Bile Yeterlidir.XobiMuOnline Konusuna Bakarak Sonuca Ulasmak Cok Kolaydır.Ha Burada Adima Konu Acılıp Bir Ricada Bulunulmuş İse Buda Yapilan İşin Kalitesine Göre de Degerlendirilebilinir. Buna Nazaran Bu Kadar Cok Taleb de Bulunup Rica Ediyorsa da Buda Göz Önünde Bulundurulur.Ayrica Bir Server in Konusu Varken Baska Bir Konuda Reklam Yapılıyorsa Buda Son Derece Saygısız Kişilerin Alâmetidir.Birde Sunu Sormak İsterim,Aynı Sey Kendi Konularında Yapılsa Ne Tepki Verirlerdi.

Bu Arada Sinus u Aldım.Askerlik Yeri Sivas.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Bu Arada Sinus u Aldım.Askerlik Yeri Sivas.

MaLatyaya Yakın ßekLerim.
  • Zamanım Olursa Yada Uygun Olursa Tabi Gelmeye Calısırım Ama İlk Hedef im Afyon
  • ne yapacan afyona bea antalyaya giderken baso ordaimdir
  • Afyonda Bazi Kişilerle Görülecek Hesaplarim Var.Elleri İle Besleyeceğini Söylediler.

Sana Seviyorum OSMAN
  • XOBİ CELBİN NE KARDES SOYLESENE BURAYA

2007\4 BUCUK MU GELİON ASKERE TORUN GEL SEN !!! SENİ BEKLİYORUZ BİZDE!!!

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

tamam lean kurucam ben.madem istionuz mu ya da el atayim.atmadığım bişi kalmadı.ama garantisi ne?3 gün sonra ben makinayı kapatıcam diyip benim edit serverları hacılarsan ne yapacaz?tepene binerim ozaman?ikincisi arthasrise.com'un platformlarından biri olarak kurarım kabul ediyorsan ekle.
    muratefearslan@hotmail.com
    verdiniz gazı yine iyimi?iş'i gücü bırakıyoruz mu kuruyoruz

99B Güzeldi

murder sen cok cakalsin 99b ha exloper ci :D

Safak 115 cılgın bahriyeli Denizlerin fatihleri Anfibi- Komandolari

• quote:

Orjinalden alıntı: ctl_alt_delete

XOBİ CELBİN NE KARDES SOYLESENE BURAYA

quote:

quote:

tamam lean kurucam ben.madem istionuz mu ya da el atayim.atmadığım bişi kalmadı.ama garantisi ne?3 gün sonra ben makinayı kapatıcam diyip benim edit serverları hacılarsan ne yapacaz?tepene binerim ozaman?ikincisi arthasrise.com'un platformlarından biri olarak kurarım kabul ediyorsan ekle.

99B Güzeldi

Erhan Abi Bugün Saat 15.00 gibi YoLa Çıkacak şimdiden HayırLı YolcuLuklar Diliyorum.. Askerde Kendine iyi Bak Erhan Abeyy..
    Dede Torun iLişkisine Girme
    Bizim Şafak KaranLık

• antepe yakınsa burayada geL bi çayda ben ısmaRLim sana emegn cok kardas üzeRimde..! HAYIRLI TEZKERELeR..!!
  • +6
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_

quote:

quote:

quote:

99B Güzeldi

Erhan Abi Bugün Saat 15.00 gibi YoLa Çıkacak şimdiden HayırLı YolcuLuklar Diliyorum.. Askerde Kendine iyi Bak Erhan Abeyy..
    Bizim Şafak KaranLık

Amele Kokusu Alıyorum Ugur.Eskiden Beraber MuOnline Kastıgımız Kişilere Bak Bize Karşı Sper Almaya Başlamışlar Saglık Olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

quote:

Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_

quote:

quote:

quote:

99B Güzeldi

Bizim Şafak KaranLık

Amele Kokusu Alıyorum Ugur.Eskiden Beraber MuOnline Kastıgımız Kişilere Bak Bize Karşı Sper Almaya Başlamışlar Saglık Olsun.

Sen içini Ferah Tut Erhan Abi KendiLeri Kaybeder..

• bilmem neden ama şu anakadar ki en iyi en zevkle oynadıgım server lenamuydu nedenini hala bulamadım saygılarımla OLIMPIA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.