Şimdi Ara

XOOPS Güzel bir hazır portal

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Php-Nuke artık kılasik hale geldi. Ve yerini yavaş yavaş yeni portallara bırakıyor. Bunlar XOOPS ve Mambo.
    Mambo yönetimi biraz daha zor ama XOOPS kurulumu ve yönetimi Fifa 2001 Yüklyip oynamaktan daha kolay.
    Ve sağlam bir yapısı var. Denemeye değer.

• aramama rağmen türkçe paketini bulamadım ben bunun
  • Nuke den ne farkı var..
  • aynı
  • daha şık güzel kaba değil yakışıklı
    Türkçe dil dosyalarıwww.turkxoops.com dan temin edebilirsin
  • php Nuke kadar hazır modül varmı. php Nuke kadar template seçeneği varmı.
  • ben beğenmiorum xoops'u...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XOOPS kurulumu program kurulumu şeklinde dosyaları yğkledişkten sonra krulum işlemlerini yapıyorsunuz next next gibi :)
    Modullere gelince seçenek çok fazla. Blok ve Modul kavramı ayrı değil. Birbiri ile bütünleişik. Yönetimi çok basit ve güvenli.
    Kullnacağınız temaya göre şekil alıyor ve Nuke gibi klasik bir görünümden uzaklaşıyorsunuz. NAıl kuracağınız yada yöneteceğiniz ile ilgil bütün bilgilerewww.turkxoops.com adresinde XOOPS döküman bölümünden ulaşabilirsiniz. Türkçe paketlere ve Türkçe Modullere de Donwload bölümünden ulaşabilirsiniz.
    XOOPS bambaşka bişey :)
  • ben mambo yu öneririm en kullanışlısı ve güvenlisi o
  • ya bu mamboyu free hostlarda kullanma durumu var mı? mesela hani şu free php host veren bazı siteler var onlarda kullanabilir miyiz...
  • kullanabilirsin sanırım nuke kurabiliyorsan mamboda kurarsın hertürlü pek bir farklı yönü yok
  • Ya bunun mambodan hiçbir farkı yok ayrıca nuke'yi de bırakın phpbb çok daha kaliteli bence... benim sitem phpbb ama bir host sorunum var. freefronthost (100webspace) kocaman bi google reklamı atmış başa çok berbat görünüyor bana başka önereceğiniz bedava php ve ftp destekli host varmı?
  • mambo da suan bir açık olduğunu duydum kullanma riski size kalmış
  • PhpBB gibisimi var yavv .....Nuke kurdum Pişman oldum:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameturk

Ya bunun mambodan hiçbir farkı yok ayrıca nuke'yi de bırakın phpbb çok daha kaliteli bence... benim sitem phpbb ama bir host sorunum var. freefronthost (100webspace) kocaman bi google reklamı atmış başa çok berbat görünüyor bana başka önereceğiniz bedava php ve ftp destekli host varmı?

www.orgfree.com var...
  • Yaa kusura bakmayın arkadaşlar ama bende yeni yeni kapıyorum olayı ama bu NUKE nedir ? Komik bir soru mu oldu bilmiyorum ama gerçekten nedir?
  • Nuke php tabanlı bir portal uygulaması veya modüllerdir...yani php'ce yapılmış küçük internet programları :D (Nası anlattım ama :D) husso thanx..
  • eyvallah kardeş... sağol ama bu küçük programları yani nuke leri sayfa için bir flash gibi bir resim gibi yayınlamayamı yarıyor ne işe yarıyor?
  • şimdi PHPNUKE dediklerini adamın birisi çıkmış (tabi bunlar 1 kaç adam) demiş çoğu insan sayfa yapmayı bilmiyor yapanlarda sayfalarını gücel tutmakta zorlanıyor demiş. bunlar PHPNUKE markası altında bir program yapmışlar (yani PHPNUKE bir program) bu program web sitesi kurma noktasında bilgisi eksik olanlara yada yaptıkları site istediklerini tam karşılamıyorsa bu programı kullanıyolar. şimdi bu ne iş yapar diyecen mesela bir site istiyosun burdan güncel haber makale falan aktarıcaksın ziyaretçilerine şimdi bunu html ile yaptığında mesela ana sayfaya bir haber girmek için sayfayı bir editörle açıcan yazıyı yapıştırıcan resmi eklicen yerini ayarlıyacan sonra bide dosyaları ftp ye atıcan. ama PHPNUKE olduğunda şifreli bir alan var oraya giriyosun haber ekle diyosun haberi forma yapıştırıyosun ,resmin yolunu gösteriyosun gönder diyince sayfana geçiyor.. olay budur.. tabi içinde butür birsürü kolaylık var mesela anket yaratmak çok kolay vs.v.s gibi yani html ile yapacan işleri nuke ile %80 daha hızlı yapıyorsun...

php hazır portallar:phpnuke,mambo,drupal,xoops,postnuke,e107
    asp hazır portallar: asp nuke,mini nuke,mini nuke extension,emek portal vb... asp konusunda çok portal var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.