Şimdi Ara

xp açılısta (oturum ac da) coook uzun bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar açılısta sifre soruyor ve 1*2 dk bekiyorum nsaıl olacak çatlayacam

• Şu anda bende aynı sorunu yaşamaktayım, sistem kullanıcımı algılayamıyor öle bekliyor bir süre, MSN filan hiç gelmiyor, 2 dakka filan bekledikten sonra sistem kendine geliyor.

Duyduğum kadarı ile bu sorun bir patch ile halloluyormuş????
  • quote:

Orjinalden alıntı: snowson

arkadaslar açılısta sifre soruyor ve 1*2 dk bekiyorum nsaıl olacak çatlayacam

Başlat -Çalıştır -control userpasswords2 -yaz tamam de
    "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir"in yanındaki işareti kaldırın. "Uygula"ya basın ve gelen pencerede "Kullanıcı Adı" bölümüne kullandığınız hesabın adını yazın. Varsa şifresini de yazın ama zaten bundan sonra şifre sormadan doğrudan oturumu açacağı için şifre kullanmak anlamsız olur. Adı yazdıktan sonra "Tamam" deyin. Sonra tekrar "Tamam"a basın. İstediğiniz hesap otomatik olarak açılacaktır
  • Password yazıldıktan sonra servisler geç açılıyordur dire password yazma yada sormamasıyla bir alakası yok

En iyi ve kolay çözüm XP CD nizi takın ve repair edin makinenizi hiç bir şekilde veri kaybı olmayacaktır sorun da ortadan kalkar benim de Norton dan sonra böyle başım ağrımıştı
    quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: snowson

arkadaslar açılısta sifre soruyor ve 1*2 dk bekiyorum nsaıl olacak çatlayacam

Başlat -Çalıştır -control userpasswords2 -yaz tamam de
    "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir"in yanındaki işareti kaldırın. "Uygula"ya basın ve gelen pencerede "Kullanıcı Adı" bölümüne kullandığınız hesabın adını yazın. Varsa şifresini de yazın ama zaten bundan sonra şifre sormadan doğrudan oturumu açacağı için şifre kullanmak anlamsız olur. Adı yazdıktan sonra "Tamam" deyin. Sonra tekrar "Tamam"a basın. İstediğiniz hesap otomatik olarak açılacaktır

• Arkadaş, şifre sorgu ekranında zaman kaybetmekten bahsediyor olabilir.. O nedenle o çözümü verdik. Eğer şifreyi girdikten ya da kullanıcı adını seçtikten sonra, masaüstünün gelmesini bekliyor ise çözümü başlangıç programlarında arayacak, repairle (buda neyse..??) falan uğraşmaya gerek yok..

Çalıştır'a "msconfig" yazıp, başlangıç sekmesine gelin ve orada açılmamasını istediğiniz programların tikini kaldırınız.. Benim size tavsiyem "güvenlik programları dışındaki" diğer bütün programların başlangıçta açılmasını engellemektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.