SImdI Ikı Tane makInayi birbine bagLamam gerekior ikisindede Ethernet var mOdemim RouterLi 4 Port modem ikisindede eThernet karti aktif yanniz carpi isareti var YereL ag kabLosu takili deill dior simdi ben Lan kabLosunu Ethernet giren kabLoyu taktiqimdada ikisinde yine Yerel ag kabLosu takili deil diyor bu normal bisimi gormesi gerekmiormu ? Bu birinci sorum
İkinci sorum İse İlllaha bIr makInanIn acik kalmasini istemiorum Diger makIna kapali İken biLe Diger makIna internete bagLanabilisin Ne yapmam Gerek
3 Uncu Sorumm Acapa kabLoyu Ag bagLantilarindan yeni ag bagLantisi oLusturduktan sonrami gorucek Ve ayrica hangi secenegi secmem gerek bu drumdaa Lutfen yardImcı Olunn
4 pourtlu modem kurulumunu yaptıktan sonra senin pc in açık olmadan da internete bağlanabilir. bağlanamıyorsan ilk önce modem kurulum ayarlarını kontrol et. pc ile iletişim kuruyorsa bu ethernet kartının da düzgün kurulduğu anlamına gelir. eğer bi yerde takılırsan ethernet driver larını sağlıklı kurmaya çalış. gerisi kolay.. xp de modem kurulumu (kullanıcı adı şifre gibi ayarlar yapıldıktan sonra) yapılmış ise eğer sorunsuz internete çıkış yapacaktır.
tamam MODEM kurulu suan O modem sayesnde burada birseyLer yazizorum onemli oLan diger makInaya nasil bagLanti saqLiyacaiqim
ethernet kablosunu diğer makineye tak
iki makine arası ağ oluştur ağ bağlantılarında
sonra o bağlantıyı etkinleştir
4 portlu modemse bişey yapmana gerek yok diğer makineyle modemi bağla iki bilgisayarı birbirine değil direk girmesi lazım internete herhangi bi sürücü falanda yüklemicen ben üst komşuyla birlikte giriyorum onun bilgisayarı benim modeme bağlı ve benim bilgisayar kapalıykende o giriyor.