Şimdi Ara

XP BİLGİSAYAR KAPATMASI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugun 4 gb ram aldm önceki ramlar 1x1 2 gb dı teki arzalı diye almışken tam alıyım dedim bilgisayara 2x2 800mhz ram aldm ikiside farklı marka ama bilgisayarımda xp 32 bit işletim sistemi var bilgisayarı ilk actıgımda acılıyor bi 10 15 dk acık duruyor sonra kapanıyor bi 5 dk acamıyorm sonra acınca tekrar aynı sey oluyor hatta bi ara resetledi Robot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a Key diye yazı cıktı xp yüklemesi yapmadan önce şimdi ramlerden tekini cıkardım 2 gb ram olrk kullanıyorm bi sıkıntı yaşamıyorm xp 32 bit en fazla 3 gb ram destekliyor diye duydum yada anakart desteklemıyor bu yüzden kapanıyor olabilrmi ?

sistem özellikleri Pentium(R) Dual-Core Cpu E5200 @2.50GHz 2.50GHz 4 GB RAM 1 GB 256 bit ATI Radeon HD 4800 series Ve işletim sistemi Windows XP Professional 32 bit anakart ASUS P5KPL-SE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toler4nce -- 10 Ocak 2014; 10:59:27 >

• Toler4nce T kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle farklı marka ramler senkronize çalışmıyorlar. bu sonucu çıkaranda tek ram de sorun yaşamamış olman diye düşünüyorum. keşke ikisinide aynı marka alsaydın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.