Şimdi Ara

xp boot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar. artık her seferinde bilgisayarima xp yi sonra driverleri sonra diğer programları kurmaktan bıktım usandım walla. mesela dosyaları dvd veya cd ye çeksem sonra takınca otomatik kuran bir program veya bunun nasıl yapıldığı hakkında bir fikri olan varmı? saolun.

• ghost diye bişe duymuşsundur umarım.http://www.bilgisayardershanesi.com/Norton%20Ghost.htm
  • saol kardes.aslinda benim aradigim sey recovery cd benzeri biseydi aslinda...
  • autorun la içindeki programı kendi sırayla kursun demek istedim:)
  • Siz eğer kendi cihazınıza her seferinde bu işlemleri yapmaktan bıktı iseniz yukarıda arkadaşın önerdiği gibi Ghost u kullanabilrisiniz. Yada buna benzer birprogram.

Ancak istediniz bir Cd hazırlamak ve bu cd nin içerisindeki programları kurmak ise bu istediğiniz programların içeriğine göre değişebilir çünkü hemen hemen hepsi farklı bir setup dosyası tarzındalar. ancak yinede autorun olarak
    open=xxxx.exe gibi basit bir komutla bir dosyayı çalıştırabilirsiniz.

Eğer istediğiniz XP cd sinin içine entegre edilmiş programlar ise bu konuda bir hayli bilgi toplayıp denemeler yapmalısınız. Zira bu çok basit bir şekildehazırlanacak bir durum dedğil.

Driver ki özellikle anakart driverları zaten aşağı yukarı autorun mantığı ile çalışıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.