Şimdi Ara

XP CD SINE PROGRAM EKLEMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
26.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Framcis_Ryan
    serji peki sen bu md5 kodlarını biliyormusun? ayrıca staj için yer arıyormuşsun ne okudun bilgisayar yazılımmı bende bilgisayar yazılım okuyorumda ondan sordum
    Öyle birşey olursa aslında güzrl olur pratik olur bütün drıverları atarsın içine yükler direk kullanılmaya hazır bir sistem

hepsini bilmem maalesef imkansiz dostum ama cogu prg biliyorum. ama o kadar da zor degil
    evet gercekten guzel oluyor. lise 2 sayisal bolumdeyim su anda

• imajini alınca her bilgisayara oluyormu ne alaka ? Bir yere teknik servise gidince imajin yaramaz dostum

http://www.aydinbilisim.net/DOKUMAN.htm

quote:

Orjinalden alıntı: collossus

Ya arkadaşlar sistem imajı almak gibi bir nimet var siz hala nelerin peşindesiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOSTTT -- 18 Kasım 2006; 20:00:50 >

• Bu konunun kaynağı bu sitedir. Diğer verilen siteler hep burdan otlanmışlardır..

www.windocs.org

Şu an girdim geçci olarakj kapalı ancak forumları çalışıyor..
  • HAYIR BAK BURASI ASLI VE BEN BURDAN ALDIM

http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=39048

AYRICA BEN BUNU BELIRTTIM OTLANIYORLAR DİYE TERBİYESİZLİK YAPMA BİZ BİRSEYLER PAYLASAK DİYE BURAYA YAZDIK

quote:

Orjinalden alıntı: altay65

Bu konunun kaynağı bu sitedir. Diğer verilen siteler hep burdan otlanmışlardır..

www.windocs.org

Şu an girdim geçci olarakj kapalı ancak forumları çalışıyor..

• eyw hocam çok süper bişe bu artk drıverleri saklamaktan bıkmıştık eline emeğine sağlık...
  • ne oldu şimdi yani arkadaş otlandı diyelim (senin tabirinle) meraklılarına yardımcı oldu

sen ne kazandın bi sorsana kendine :((
  • teşekkürler D O S T

uzun zamandır elimde böle bir cd vardı ama eklentileri geliştirmek gibi sıkıntı yaşıyordum

sanırım bu sorunu aşıcam
  • Sizde sagolun arkadaslar
  • arkadaşlar dediğiniz olayı yapmak çok basit. önce netten ultraiso programının kırılmış full versiyonunu bulup indirin daha sonra program ile xp cd sinin imajını alın. imajı aldıktan sonra imajın içine ne ekleyecekseniz ekleyin 4500mb a kadar serbestsiniz daha sonra imajı kaydedip imaj boyutune bağlı olarak cd yada dvd ye yazdırın.

ben bu program sayesinde xp cd sinin içerisine vista home premium un setup unu ve driverlerimin hepsini koyarak bi dvd hazırladım. şimdi aynı dvd den hem xp hem vista hemde driverlerimi kuruyorum. (önce dvd yi boot ettirip xp yi kuruyom daha sonra dvd nin içinden vista setup u çalıştırıp vistayı da D: ye kuruyorum)
  • Arkadaşlar böyle şeyler yapılabilir.Mesela geçende birdvd gördüm.Kurulum ekranında seçiyorsunuz.ultimate 32 bit ultimate 64 bit home basicvs hepsivar içinden hangisini isterseniz seçebiliyorsunuzz ama program ve drivereklemee gelince şunu söylemeklazım.

diyelim winrar eklediniz.1 sene sonra yeni versiyonu çıkacak ve tekrar kurmanız gerekcek
    antivirüs eklediniz yenisiçıkacak ve tekrarkurmanız gerekecek
    (bu bütün programlar için böyle)
    driverları eklediniz, yenileri çıkacak.

yani bu anlamda bu işle çok da haşır neşir olmanın gereği yok bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamircihasan

arkadaşlar dediğiniz olayı yapmak çok basit. önce netten ultraiso programının kırılmış full versiyonunu bulup indirin daha sonra program ile xp cd sinin imajını alın. imajı aldıktan sonra imajın içine ne ekleyecekseniz ekleyin 4500mb a kadar serbestsiniz daha sonra imajı kaydedip imaj boyutune bağlı olarak cd yada dvd ye yazdırın.

ben bu program sayesinde xp cd sinin içerisine vista home premium un setup unu ve driverlerimin hepsini koyarak bi dvd hazırladım. şimdi aynı dvd den hem xp hem vista hemde driverlerimi kuruyorum. (önce dvd yi boot ettirip xp yi kuruyom daha sonra dvd nin içinden vista setup u çalıştırıp vistayı da D: ye kuruyorum)

yaw 2006 nın konusunu hortlamış ..yanlız arkadaşların bahsettiği zannedersem windows kurulumuna entegre etmek, yani winxp kurulumu bitince winrar winamp office vs vs hepsi kurulmuş oluyor..torrent sitelerindeki meşhur xp black edition gibi...

• fiestaXP
  • Harbi ya bu konuyo unutmusutum taki bugun mail gelene kadar neyse :) arakadjlar program entegre farkli birşeydi neyse kolay gelsin
  • Arkadaşlar www.ryanvm.net den switchless setuplardan sessiz program eklentilerini bularak nlite yi karıştırmadan yapabilirsiniz . Ama add-on değilde switchless olmasına dikkat ediniz add-on olunca genelde Windows kurulumnda soru soruyor swithcless de genelde 13. dakika da kendi yüklüyor . Forumda Turkish Update Pack yazılı topic te her şey anlatılıyor zaten ayrıca xp ye mp11 yada ie7 yada netframework all in one eklemek anlatılıyor . İşallah Yardımcı Olmuşumdur.
  • imzamdaki auto xp linklerini inceleyebilirmisin arkadaşım
  • Ben inceledim güzel bir paylaşım eline sağlık...

quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

imzamdaki auto xp linklerini inceleyebilirmisin arkadaşım
  • http://www.ogren.tv/dersler/nlite/nlite-kurulumu-ve-kullanimi.html bu linkte videolu anlatılmış fakat program ilavesi için neler yapmak gerekli
    konuyu hortlattık ama kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biber10 -- 16 Ekim 2008; 3:53:12 >
  • bunu yapacaktım bende ama sonra vazgeçtim çünkü programların sürekli yeni versiyonları çıkıyor ve güncelleniyorlar o yüzden rogram eklemedim sadece sp3 eklemek yeterli hee isteyen int. explorer 7 ve windows media 11 i de koyabilirler ama diger programlar güncellenip yenileri çıkıyor o zamanda cd eski kalır die koymuyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOSTTT

Sanirim istiyenler vaz gecti :)) kimse bu dökümnları gormuyor o kadar bosami ugrastik buraya yazmakla yav

TEŞEKKÜRLER DOSTUM... hiç bişey boşa yapılmaz... mutlaka fayadalanıcak birileri çıkar :) tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampoo -- 22 Ekim 2008; 17:57:57 >

• arkadaşlar hersey icin tesekkurler amabu programekleme olayını bırturlu beceremedım enazından acrobatı falan koya bılseydım yada offici ama maalesef bır msn bıle ekleyemedımıcerısıne ıngılızcemde pek olmadıgı ıcın yardım edersenız sewınıcem bırde bu ıslemı yapmak ıcın nasılbır bılgısayar lazm kıtesekur ederım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.