Şimdi Ara

XP CD SINE PROGRAM EKLEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
26.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun..

Başlıktada yazdıgım gibi widows xp cd sine ( winap-winrar-zip-vbg) bunlar gibi programları entegre etmek

istiyorum bununla ilgili bir konu acildimi bilmiyprum aratim bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan

arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Kolay gelsin.

http://www.aydinbilisim.net/DOKUMAN.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOSTTT -- 13 Şubat 2008; 9:20:24 >

• öle bişi oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piranha

öle bişi oluyor mu ?
    oluyo :) olmasinida dökümanları bulamadim baya aradim ama tam istedigim gibi olmadi mesela Sp2' ekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOSTTT

oluyo :) olmasinida dökümanları bulamadim baya aradim ama tam istedigim gibi olmadi mesela Sp2' ekleniyor

Alıntıları Göster
    sp2 okey ona bişi demiyorum ama key isteyen programlar ekleniyor mu ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Keyini sonra ekleriz gibi bilmiyorum bakmak gerek.....bulursam burada yayinlarim sanirim kimsenin bilgisi yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    bak bende merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

bak bende merak ettim

Alıntıları Göster
    vallahi yayınla çok iyi olur driver ları felan atabiliyormuyuz yaa hakket süper olur yaa :)
  • quote:

vallahi yayınla çok iyi olur driver ları felan atabiliyormuyuz yaa hakket süper olur yaa :)

Alıntıları Göster
    eet arkadaşlar eklenebilinio
    ben okulumdan almıştım anti-vir, ofis, winrar, winamp hazır yükeleyebilen bi cd.
    ama nası yapılıo hiç bi fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengerlek

eet arkadaşlar eklenebilinio
    ben okulumdan almıştım anti-vir, ofis, winrar, winamp hazır yükeleyebilen bi cd.
    ama nası yapılıo hiç bi fikrim yok

Alıntıları Göster
    nlite programı var onun için. ama öyle göründüğü gibi kolay bir iş değil. baya bi uğraşman lazım

http://www.bilgiportal.com/v1/idx/38/341/Yazlm/dokuman/nlite-ile-kendi-windows-cd-ni-olutur-resimli.html

buraya bi bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

nlite programı var onun için. ama öyle göründüğü gibi kolay bir iş değil. baya bi uğraşman lazım

http://www.bilgiportal.com/v1/idx/38/341/Yazlm/dokuman/nlite-ile-kendi-windows-cd-ni-olutur-resimli.html

buraya bi bak.

Alıntıları Göster
    nLite'a alternatif olarak WinISO programi var. Fakat her prg eklenmiyor. Prg dilleri ile hasir nesir olmayan arkadaslarin yapmasi zor. Prglari eklemek icin setuplarin MD5 kodlari gerekiyor ve bazi komutlar gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serji

nLite'a alternatif olarak WinISO programi var. Fakat her prg eklenmiyor. Prg dilleri ile hasir nesir olmayan arkadaslarin yapmasi zor. Prglari eklemek icin setuplarin MD5 kodlari gerekiyor ve bazi komutlar gerekiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serji

peki bu kodları bilmeyenler için bir program var mı?

• arkadaşlar gerekli dökümanları buldum ben su an deniyorum sonuc alınca buraya yayinliyacagim ama baya karisik ve zahmetli
  • quote:

arkadaşlar gerekli dökümanları buldum ben su an deniyorum sonuc alınca buraya yayinliyacagim ama baya karisik ve zahmetli
    microsoftun zaten bu konuda desteği varda gercekten karışık geldiydi banada ama sanki bir nevi imaj gibi
    windowsu kurup tum driver programları kurup gumcelleyip imaj almak daha kolay ve sağlıklı tek dezavantajı aynı tip pc ye yukleyebilirsin imajı
    windowsa yapacağın eklentiler ise günceleme eksiği ile yer alacak ama her pc ye kurarsın ve cd ye sığmayabilir bazı durumlarda --misal office eklenmesi gibi--

• quote:

arkadaşlar gerekli dökümanları buldum ben su an deniyorum sonuc alınca buraya yayinliyacagim ama baya karisik ve zahmetli
    aslında iyi fikir
    antivirusu msni vs her bisi ekleri kur deriz kurulur demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sektor_blsm

quote:

Orjinalden alıntı: serji

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sektor_blsm

hayir maalesef simdilik yok. zaten biraz zor gibi olmasi cnku her program icin degisik.
    quote:

Orjinalden alıntı: thereasun
    aslında iyi fikir

evet driverlar dahil her turlu prg kuruluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serji

quote:

Orjinalden alıntı: sektor_blsm

hayir maalesef simdilik yok. zaten biraz zor gibi olmasi cnku her program icin degisik.
    quote:

Orjinalden alıntı: thereasun
    aslında iyi fikir

evet driverlar dahil her turlu prg kuruluyor

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR KONUYU AÇTIĞIMDA İLGİLİ DÖKÜMANLARI BULURSAM YAYINLIYACAGIM DEDIM İSTE DOKUMANLAR HAZIR UMARIM SİZLERE YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR...

ÇOK RESİM OLDUGUNDAN BURAYA TEK TEK EKLEMEK SORUN SİTE YONETİMİ EGER UYGUN GORURSE RESİMLİ ANLATIMI BURAYA KOYAR SIMDILIK BENIM SITEMDE LINK ATTIM

• quote:

ARKADAŞLAR KONUYU AÇTIĞIMDA İLGİLİ DÖKÜMANLARI BULURSAM YAYINLIYACAGIM DEDIM İSTE DOKUMANLAR HAZIR UMARIM SİZLERE YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR...

ÇOK RESİM OLDUGUNDAN BURAYA TEK TEK EKLEMEK SORUN SİTE YONETİMİ EGER UYGUN GORURSE RESİMLİ ANLATIMI BURAYA KOYAR SIMDILIK BENIM SITEMDE LINK ATTIM

Alıntıları Göster
    Sanirim istiyenler vaz gecti :)) kimse bu dökümnları gormuyor o kadar bosami ugrastik buraya yazmakla yav

• quote:

Sanirim istiyenler vaz gecti :)) kimse bu dökümnları gormuyor o kadar bosami ugrastik buraya yazmakla yav

Alıntıları Göster
    bende var ole bi cd isteyene veririm izmirdekişere tabi msni mozillayı winampı adobeyi fln otomatik kuruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ninurta

bende var ole bi cd isteyene veririm izmirdekişere tabi msni mozillayı winampı adobeyi fln otomatik kuruyo

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar sistem imajı almak gibi bir nimet var siz hala nelerin peşindesiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Ya arkadaşlar sistem imajı almak gibi bir nimet var siz hala nelerin peşindesiniz...

Alıntıları Göster
    serji peki sen bu md5 kodlarını biliyormusun? ayrıca staj için yer arıyormuşsun ne okudun bilgisayar yazılımmı bende bilgisayar yazılım okuyorumda ondan sordum

Öyle birşey olursa aslında güzrl olur pratik olur bütün drıverları atarsın içine yükler direk kullanılmaya hazır bir sistem

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.