Şimdi Ara

XP DE AÇILIŞ SÜRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İMZAMDAKİ SİSTEMDE XP AÇILIŞ LOGOSUNDAKİ ÇİZGİ 20 DEFA SAYIYOR. POWERDEN SONRA MASAÜSTÜNE GEÇMEM TAM 60 SN DE GERÇEKLEŞİYOR.
    BANA BİRAZ UZUN GİBİ GELDİ SANKİ . ESKİ AMD Lİ SİSTEMDE 5 DEFA SAYIP MASAÜSTÜNE GEÇİYORDU. YARDIMALRINIZ BEKLİYORUM

• imzamdaki sistemde bende de 20 cizgi, ama sonra acilmasi 15 sn kadar suruyor.
    bu durumu umursamiyorum ama sana bi referans olsun die yazayim dedim.
    bunlar açılıştaki driverlar ve programlardan kaynakli hadiseler.
    windows u ilk kurdugumda yalın halde herhalde 3 yada 5 cizgi idi
  • saol cevabın için.
    valla bende windowsu ilk yüklediğimde de aynıydı. sanırım chipsetle alakalı bi durum. eski sistemlerde driverler sanırım yüklü değil.
    yani geliştikçe açılışta uzayacak galiba :)
  • http://www.BlackViper.com service lere bi göz at, run/msconfig/setup kullanmadıklarını sil...aslında hepsini sil, gerekli olanları zaten farkedersin, eski haline getirirsin;)
  • Bunun birkaç nedeni olabilir ya suruculeriniz eksik yuklenmiştir yada donanım suruculerinde sorun vardır yada açılışta makinada herhangi usb bellek etc.. varsa onları sökmeyi deneyein aynı zamanda yüklediğiniz herhangi bi programda buna sebep olabilir servisler le alakası olucağını sanmıyorum default gelen servisler böyle bir sorun çıkarmıyor..
  • xp 64bit professional ,sata 2,core 2 duo işlemci 6 çizgi sonra açıyor.Sistem eski değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanss
    xp 64bit professional ,sata 2,core 2 duo işlemci 6 çizgi sonra açıyor.Sistem eski değil.

XP 64bit pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Microsoftun XP'den vazgeçirmek için çevirdiği dolaplardan biri olmasından şüpheleniyorum.
  • arkadaslar benim bilgisayarin acilmasi (acma tusuna basmamdan windows tamamen yukleninceye kadar) yaklasik 5 dakka suruyor. tam olarak zaman tutmadim ama 3 dakkadan fazla oldugu kesin. zaten bilgisayarim genel olarak da baya yavasladi. format atmak da istemiyorum. bir cozum yolu bilen varsa yardim edebilir mi??? simdiden cok tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

arkadaslar benim bilgisayarin acilmasi (acma tusuna basmamdan windows tamamen yukleninceye kadar) yaklasik 5 dakka suruyor. tam olarak zaman tutmadim ama 3 dakkadan fazla oldugu kesin. zaten bilgisayarim genel olarak da baya yavasladi. format atmak da istemiyorum. bir cozum yolu bilen varsa yardim edebilir mi??? simdiden cok tesekkurler.

ne yaparsan yap format attığında alıcağın verimi alamiyacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci
    Microsoftun XP'den vazgeçirmek için çevirdiği dolaplardan biri olmasından şüpheleniyorum.

açılış süresini kastediyorsan, +
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.