Arkadaşlar bilgisayara yüklü olan xp bu sabahtan itibaren ilginç bir şey yapmaya başladı!! Masaüstündeki her dosyayı çift tıklama ile açabiliyorum ,C ve D sürücülerinide bilgisayarımın altından çift tıklama ile açabiliyorum ama mesela C nin altındaki program files a çift tıkladığımda karşıma mediaplayer açılıyor.Bütün alt dosyaları denedim hepsini çift tıklama ile açmaya çalışınca otomatik olarak mediaplayer ile browse etmeye çalışıyor ama sağ klik aç deyince o dosyayı explorer ile normal şekilde açıyor.Sistem geri yüklemeyi denendim hiç bir geri yükleme noktasından geri yükleme yapamıyor yüklemeye çalışıp restart ediyor sonrada bir sorunla karşılaşıldı ve sistem ayarlarınızda değişiklik yapılamadı diyor ve aynen bugüne geri dönüyor.Dün akşam hiçbirşey yokken bu sabah bu xp nasıl ayarlarını bu hale getirdi anlayamadım.tüm sistemi antivir ve avast ile taradım her iki virüs programıda bir şey bulamadı.sistemin çalışma hızı normal makinada tek değişen şey bu ilginç mediaplayer takıntısı oldu.doc belgesini bile mediaplayer ile açmaya çalışıyor.Bu konuda deneyimi olan varsa yardım rica ediyorum??? teşekkürler!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme