açılışta eskiden hiçbişi sormadan açılıyoduu şimdi kullanıcı adım yazılıı şifre soruyo, tamama bastığımda açılıyo da eskisi gibi otomatik açılmayıı nasıı yapıcam vr mı bilen ?
denetim masası/kullanıcı hesaplarında bu pc yi açarken şifre girilmeli diye bir seçenek olmalı , yerini yanlış hatırmalıuyorumdur umarım ...
şifre girilmeli girilmemelei die bi seçenek yok orda :(
Kullanıcı hesaplarından düzeltebilirsin.
resimden takip et
yüzbaşım doğru söylemiş , tam yerini hatırlayamamıştım
o gösterdiğiniz yerden hiç şifre girmeden kullanıcı adının üstüne tıklanarak girililo windowsa , bn hiçbiş yapmadan eskisi gibi direk gitsin istiorm , onu yapamadm bi türlü ztn
sistemde en az bir kullanıcı bile tanımlıysa girişte bu sorulur die biliyorum.kullanıcı hesaplarından bak bakalım kaç kullanıcı var olmazsa makinayı diğer bir kullanıcıda açıp karşına çıkan kullanıcıyı sil tekarr aç kapa bakalım..
bi kullanıcı vr bi de guest wr ama kapalı o
quote:
Orjinalden alıntı: hurricane_
o gösterdiğiniz yerden hiç şifre girmeden kullanıcı adının üstüne tıklanarak girililo windowsa , bn hiçbiş yapmadan eskisi gibi direk gitsin istiorm , onu yapamadm bi türlü ztn
denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir. orda eğer 2 kullanıcı varsa guest haric açılışta sana soracaktır hangi kullanıcı ile oturum açacağını. eğer tek kullanıcı ise parola koymadıysan direk açılır. eğer parola koruman varsa parolayı yazman gerekir. parolayı kaldırmak içinde kullanıcı hesaplarından kullanıcı hesabı üzerine bir kere tıklıyorsun parola bölümünden kaldırabilirsin. ama bunları yapabilmen için sınırlı kullanıcı olmaman gerek, bilgisayar yöneticisi olman gerek...
üüstüne tıkla açmak isteyip istemediğini soracaktır aç ve geçiş yap ordan sil, yanlız normal kullanılan kullanıcıya ait sık kullanılanlar masaütsü vs.. gibi bazı özellikleri kaldıracaktır..haberi ola.. ya aslında bunun başka bi yolu daha vardı die hatırlıyorum ama şimdi yok yok hatırlamıyorumm.. biraz daha sabret bakalım başka bir fikir çıkmazsa dediğim gibi yap gitsin....
kullanıcı hesaplarına gir orada microsoft net hesabı var onu sil yeni yüklediğin bir proğramdan yapmış Muhafız mesela yada Hp 1315 yazıcısını tanıtınca oluyor orada guest ve kendi kullandığın hesap olsun diğerini sil
Sorunun Çözüldümü bilmiyorum ama
Kullanıcı Hesaplarındaki bütün hesapları sil. Sadece Administrator veya Adim ve Guest Hesabı Kalsın
Şifre Filan Sormadan girmesi Lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme