Şimdi Ara

xp de program gizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim ofisde çalışan bir arkadaş vardı xpde nasıl yapıyorsa Morpheus çalışırken saatin yanındaki simgeyi kaldırmıştı ve birkere çalıştırdıktan sonra açamak için kısa yola tıklıyordum makineye format çektim ve arkadaşda işten ayrıldı acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

• arkadasım baslat calıstıra msconfig yaz gelen pencereden BAŞLANGIC ı tıkla orda acılmasını ıstemedıgın programların centıgını kaldır
  • Çalıştırmak istediğin programın pc açılırken açılmasını istiyorsan otomatik olarak programın ikonunu tutup başlat programlarda Başlangıç sekmesi içine bırak.Artık otomatik çalışır.Herhangi bir programında açılışta otomatik olarak çalışmasını istemiyorsan ve başlangıç sekmesinde kısa yolu yoksa arkadaşında önerdiği gibi başlat çalıştıra msconfig yaz başlangıç sekmesine gel işaretli prpgramı kaldır.
  • ilk önce yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim zatwen önerdiğiniz yolları ben biliyorum fakat size tam olarak neyapmak istediğim anlatamadım.

Bizim arkadaşın yaptığı program makine açılışında çalıştıktan sonra saatin yanında çıkması gereken çalışıyor ionu çalıştığı halde orda gözükmüyordu bunuda registırın içinden yaptı ama neresini oynadı yada nereyi değiştirdi bilmiyorum. benim yapmak istediğim o

program çalışırken saatin yanındaki simgesini kaldırmak anlatabildimmi ?
  • Görev çubuğuna sağ tıkla>özellikler>özelleştir>istediğin prog üstüne gel ve herzaman gizle de
    Saygılar
  • çok saol teşekkürler işte benim aradığım buydu tekrar saol
  • rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum saolda ama buda olmadı bu işlem sadece okun altına gizliyor oka tıklanınca tekrar ortaya çıkıyor ben ordan onu tamamen kaldırmak isityorum başka önerisi olan varsa bakliyorum arkadaşlar..
  • Bu senin bahsettin olay emulenin kendi ayarlarındada vardı (ionix modunu kullanıyorum) ctrl+alt+e bastıgın zaman program ekrana geliyordu ama senin kullandıgın programın ayarlarında belki bu özellik vardır
  • Morpheus kulanıyorum. emuledeki o özelliği biliyorum ama bu programda yok yada ben bulamadım. eğer bilen warsa ve yardım ederse sevinirim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.