Şimdi Ara

Xp'de Service Pack 4 rüzgarları(!) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir bilgisayarcıda çalışıyorum dün gelen bir bilgisayarda dikkatimi küçük bir ayrıntı(!) çekti. Windows XP SP4 olduğunu farkettim resmini de aşağıya yüklüyom. Bunun hakkında beni biraz bilgilendirebilir misiniz??

Xp'de Service Pack 4 rüzgarları(!) ?

• fake olabilme olasılığı yüksek
    mc yavas yavas 98 e yaptığı gibi seven cıktıktan sonra xp yede desteği kesecektir çünkü
  • microsoft 2012'ye kadar satış ve desteği uzattı bu yüzden sp4 gelme ihtimali mümkün
  • bende xp nin tüm güncellemeri kurulu ve entegre şuana kadar sp4 diye birşey çıkmadı.. yani fake bir bildirim
  • Microsoft'tan gelen açıklamalar Service Pack 4'ün çıkışını dolaylı yoldan doğruluyor

Windows XP Professional, Windows XP Home, Windows Server 2003 ve Office 2003 için 19 Nisan 2009 tarihinden itibaren destek vermeyi durduracağını açıklayan Microsft'tan bu yazılımları kullananlara yeni bir teklif geliyor: "Parasını öderseniz desteği alırsınız!"

Windows XP Professional kullanılarından tam destek almaya devam etmek isteyenler ücretini ödedikleri takdirde 8 Nisan 2014'e kadar, Office 2003 kullanıcıları da 4 Nisan 2014'e kadar destek alabilecek.
  • Şaka amaçlı bir başlık olabilir ki böyle bir güncelleme yayımlanmadı zaten arkadaşın ilk mesajı itimat edilecek bir durum değil.
  • SP3'ün son olduğunu söylemişti ms ama .. sp4 olsa bile daha betası gelmeden olay olurdu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sp3, xp için resmi olarak çıkan son service pack idi,

sp4 gibi bir şey gelmeyecek,

hatta vista sp3 bile gelmeyebilir çok büyük ihtimal,

win xp miladını doldurdu.

Gelecek win 7 de...
  • kardeş benim bilkgisayar pentium 4 3.00 hgz 1024 mb ram 256mb fx500 ekran kartı, 160 gb hdd sizce win7'yi kaldırır mı nwe dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sereseresere

kardeş benim bilkgisayar pentium 4 3.00 hgz 1024 mb ram 256mb fx500 ekran kartı, 160 gb hdd sizce win7'yi kaldırır mı nwe dersiniz.

Kullananlar kaldırır diyor.
  • Aslında sp4 güzel bir dönem olabilir Xp kullananlar için ama sanmıyorum bu kadar yoğunluk ve yenilik içinde Xp ye yama çıksın.. Diğer güncel sitelerde bu konuyla alakalı bi durum yakalayamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

sp3, xp için resmi olarak çıkan son service pack idi,

sp4 gibi bir şey gelmeyecek,

hatta vista sp3 bile gelmeyebilir çok büyük ihtimal,

win xp miladını doldurdu.

Gelecek win 7 de...

WinXP degilde bence vista cokdan miladini doldurdu. Ama win 7 den umitliyiz , gercekden sagam bir isletim sistemi geliyor.
  • xp ömrü daha çok uzun mici amca bu sefer başına bela aldı kimse yeni sisteme geçmeye meraklı değil heleki şu kriz ortamında micinin işi zor.windows7 ye şimdiden geçmiş olsun.
  • Microsoft'un sitesinden baktım service pack 4 falan yok büyük ihtimalle bu fotoğraftaki fake.
    Service pack 4 çıkabilir ancak ben ve birçok kişi windows 7 tam anlamıyla çıkınca kullanırmıyız bilemiyorum. Windows 7' ye kadar vista, xp' nin yerini alamadı ancak windows 7 alacak gibi görünüyor, ben umutluyum.
  • 2012 ye kadar da kullanılır
    sp4 de gelir

ama daha yeni sp3 çıktı...
    Zamanı var daha...
  • Fake. SP4 gelmeyecek. Destek suresi doldu XP'nin. Bundan sonra sadece "extended support" var. Geciniz.
  • bu microsoftun ne halt yiyecegi belli olmuyo,, en iyisi sadece beklemek
  • olan vistaya oldu

bence windows 7 den sonra windows 8 de vistanın akıbetine uğrayabilir, fakat görünüm açısından değilde özellikle dosya sistemi farklı olabilirse windows 8 etkili olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sweet81

microsoft 2012'ye kadar satış ve desteği uzattı bu yüzden sp4 gelme ihtimali mümkün

xp'nin satışı stoklarla sınırlı artık xp üretilmiyor.
  • xp için sp3 sondu microsoft 08.nisan.2014 yılına kadar eğer sp3 kullanıyorsanız destek verecek sp2 desteği bitti sp4 çıkmayacak eher sp4 çıkacak olsaydı xp,nin ömrü uzayabilirdi verdiğim tarihten daha öte çünkü verdiğim tarih sp3 sona erme tarihi sp4 çıksaydı hangi tarihte sona ererdi bilmem bu arada sp2 desteği 13.temmuz.2010 tarihinde bitti haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.