Şimdi Ara

Xp den 7 ye gectim inanilmaz derecede kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 7 gün önce falan xp kullaniyordum gayette memnundum fakat bilirsiniz dx9 ne kdr iyi olabilir o yüzden 7 yükleteyim değişiklik olsun diye yüklettim gayet iyiydi hic bir sorun yoktu 75 fpsde lol falan oynuyordum ancak 2 saat sonra falan hic birseyde yuklemezken bilgisayar asiri kasmaya basladi google olsun diger seyler olsun cok aşiri kasiyor suan hic bisey yokken birden ne oldu anlamadim oyunda 75 fps iken 15 lere dustu inanilmaz derecede yavasladi
    Sistemim;
    Windows 7 Professional 32 bit
    Ati radeon hd 4300 series 1 gb
    2 gb ddr2 ram
    İntel pentium r 4 3.0ghz
    80 gb harddisk
    250w psu
    Farkindayim sistemim leş ancak şimdiye kadar inanin efsane oynatiyordu ne oldu anlamadim durumumda yok pek acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 7 Professional 32 bit

Yukarıda koyu ile belirttiğim işletim sistemi sürümünü, sistemin desteklemiyor. Bunun yerine, sistemine Windows 7 Starter 32 bit veya Windows 7 Home Basic 32 bit kurmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 1 Şubat 2016; 23:41:51 >
  • Hocam nasıl kurarım yardımcı olurmusun

• Şu konuya göz at:http://forum.donanimhaber.com/m_112095561/tm.htm
    Anlamadığın sorular olursa o konu altından yazarsın.
  • Linux mint yükle kasmaz

• Linux tercih etmiyorum hocam ya ne biliyim hic kullanmadim ne olur ne olmaz bilindik bişey kullanayim

• Hocam iso dosyasini boş cdye kaydedicem ve yukleyecegim dimi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alperenbskr A kullanıcısına yanıt
    Boş DVD olması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pc'n kötü değil benim pcden iyi kasmaması gerek. Driverleri yanlış kurmuşsundur. Ayrıca Windos 7 Starter yükle en hafifi. Bilgisayarının uçması gerek.
  • Tamam hocam eyvallah

• Arkadaşlar birde ilk formattan geldiginde bisi yokdu 1-2 saat sonra olmaya basladi ?

• Hocam w7 starter 32 bit indirdim dvd aldim iso dosyasini direk tiklayarak yazdirdim actim yaptjm herseyi windows dosyalari genisletihor %72 de kaliyor ve 0x80070017 hatası veriyor acil yardim

• Alperenbskr A kullanıcısına yanıt
    Şurada çözüm yolu anlatılmış: http://uzmanim.net/Soru/Windows-gereken-dosyalari-yukleyemiyor/346
  • Hocam güzeeelce w7 starter yukledim falan kurdum direk lolü ama yine sorun ayni ekran karti driverde guncelledim baska seylerdemi guncellicem acaba ?

• Hocam cpu kullanimi w7 ultimate gectim bomboş sistemde %100 oluyor bunun sebebi ney islemlerdede cpu kullanani gozukmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperenbskr

Hocam cpu kullanimi w7 ultimate gectim bomboş sistemde %100 oluyor bunun sebebi ney islemlerdede cpu kullanani gozukmuyor

Benim Sistemde Şöyle 1 gb ram 1.7 ghz (çift çekirdek) işlemci
    256 mb ekran kartı
    120 gb harddisk
    Windows 7 Professional sp1
    Kasmaya gelince kasmıyor sistemde üzerine oyun bile oynayabiliyorum lfs counter strike gibi oyunları çok rahat açıyor.
    Nette rahatça gezinebiliyorum ram kullanımı şu an da %64 cpu ise %55
    oyunlarda bunlar ram 80 cpu da 80 lere çıkıyor ama oyunlarda kasma sıfır.Fan temzilğini daha dün sabah yaptım fan full tıknamıştı bendede kasıyordu.Şu an gayet iyi durumda hatta xp'ye göre daha stabil çalışıyor xp'de cpu sıcaklığı 90 dereceydi şu anda 55 derece
    Sana önerim kendin kur bilgisyarcılara kaptırma şahsen ben xp'nin üzerine cd dvd kullanmadan attım formatı setup'a tıkladım kurdum.
    uyarı verdi kurarken eski işletim sisteminiz windowsl.old adlı klasörde saklanıcaktır.Diye uyarı verdi bende atladım orayı sonra o klasörü sildim xp den eser kalmadı.

Soruna gelince ise ctr+alt+delete ile göre yöneticisine gir aşağıda tüm kullanıcıların işlemlerini göster var oraya da tik koy çalışan herşeyi göstericektir.Bende bu sayedede kasma gitti.Kolay gelsin kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade Asker -- 6 Şubat 2016; 14:51:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.