Şimdi Ara

Xp dosyaları nasıl şifrelenir bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır arıyorum ama xp dosyaları(klasörleri) nasıl şifrelenir bulamadım bilen arkadşlardan cevap bekliyorum

• dosya sistemin ntfs ise encrption yapabilirsin. fakat bu encryptleme kullanıcı adı ve şifreye göre olur. ynı kullnıcı adı ve şifreyle açılan senin makinanda dosyalar şifreli değilmiş gibi açılır. fakat bilgisayarında başkaları için başka account lar açarsan o kişiler senin dosyalarını görür fakat açamazlar
  • "maniaq" a ek olarak ntfs ile şifreleme yaparsan formatladıktan sonra büyük ihtimalle şifrelediğin dosyalara sen bile erişemeyeceksin o kadar güvenli yani
    bi program istiyosan program download sitelerinde fazlasıyla war
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownrealmman

"maniaq" a ek olarak ntfs ile şifreleme yaparsan formatladıktan sonra büyük ihtimalle şifrelediğin dosyalara sen bile erişemeyeceksin o kadar güvenli yani
    bi program istiyosan program download sitelerinde fazlasıyla war

tabi şifreledikten sonra kendi adına bi certifika alırsan sonradan şifrelenmiş dosyayı o sertifikayla acabilirsin

tabi cok kasıcı bişe o,profesyönel çözümler için,sen folder encrytion ve folder lock gibi arat nette bulşursun
  • barbar klasör şifreleyici kullan baya ii bi program kolay ve türkce..
  • ashampoo privacy protector programı ile @alakonya
  • Ben folder lock kullanıyorum harika bir program istediğin dosyaları gizleyebilirsin şifreyle web de deneme sürümü var istersen ben sana veririm programı full sürüm.
    phoenix_tr_99@yahoo.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.