Şimdi Ara

XP FORMAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende sp3 var ve format atıcam malum sistem kötü kasıyor sp2 yapıcam ama olmuyor cdyi takınca başka yazılımmış diye tanımlıyor harddiske 2 tane yazılım yüklüyor birisi sp3 diğeri yeni kurulmus sp2 oluyor açılışta seçiniz diyor hatta ben şimdi sp3 kaldırıp sadece sp2 nin olmasını istiyorum böyle format nasıl atacağım?

• yanlış anlama, sen windows açıkkenmi takıyorsun format cdsini ben öyle anladım, açıkcası bişey anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizim

beyler bende sp3 var ve format atıcam malum sistem kötü kasıyor sp2 yapıcam ama olmuyor cdyi takınca başka yazılımmış diye tanımlıyor harddiske 2 tane yazılım yüklüyor birisi sp3 diğeri yeni kurulmus sp2 oluyor açılışta seçiniz diyor hatta ben şimdi sp3 kaldırıp sadece sp2 nin olmasını istiyorum böyle format nasıl atacağım?

Çorba olmuş. Xp Sp2 li cd den boot edeceksin.Ntfs hızlı formatı seç kurulsun..
  • Arkadaş masaüstünde kurmayı denemiş.

Burdan nasıl yapıldığını öğrenebilirsin.----->>>http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm

Videolu anlatımda burda var------>>>http://shiftdelete.net/site/videokurslar/0011/XP.html

Gayet basit 7 yaşındaki kuzenim öğrendi benim yanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 20 Mayıs 2008; 14:48:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: superdeve14

Gayet basit 7 yaşındaki kuzenim öğrendi benim yanımda.

bilgisayar özürlü kardeşim öğrendi telefonda gidip baktım harbiden becermiş
  • format atmayı biliyorum şimdi diyelim vista yüklü pcnizde yanına xp kuruyorsunuz açılırken hengi işletim sisteminden başlamak istersiniz diye sorar bendede aynen böyle oldu sp3 ü yanına sp2 yi kuruyor ben sadece sp2 olmasını istiyorum 2 tane işletim sistemi istemyorum.
  • 2 tane işletim sistemi olmasını istemiyorsan sistem dosyalarının bulunduğu yerel diskleri sileceksin
    ve ardından tek bir işletim sistemi yükleyeceğin diski seçip biçimlendireceksin.
    Bu kadar basit.

Not:fixmbr komutunu kullanarak mbr ekranını düzenleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 20 Mayıs 2008; 14:58:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

2 tane işletim sistemi olmasını istemiyorsan sistem dosyalarının bulunduğu yerel diskleri sileceksin
    ve ardından tek bir işletim sistemi yükleyeceğin diski seçip biçimlendireceksin.
    Bu kadar basit.

Not:fixmbr komutunu kullanarak mbr ekranını düzenleyebilirsiniz.

Yerel diske geliyorum bilgisayarımdan dosyaları siliyorum silmiş gibi görünüyor ama haylada orada oluyor.
  • xp sp2lı cdden boot et makınanı
    Kur arayuzunden butun suruculerı sıl yenıden partıonlara ayır .
    sonra bırıne xp sp2 lurulumuna gec.
    Ohhh Misss...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastery

xp sp2lı cdden boot et makınanı
    Kur arayuzunden butun suruculerı sıl yenıden partıonlara ayır .
    sonra bırıne xp sp2 lurulumuna gec.
    Ohhh Misss...

Dediğini deniyeceğim bu aralar yoğunum sınavlar filan var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.