Bilgisayarı kapatırken, 'Güncelle yap ve kapat' seçeneğini seçtim..(evden çıkmıştım) Bilgisayar kapanmış.Yeniden açtığımda farklı bir kullanıcı profiliymiş gibi açıldı bilgisayar... Masaüstündeki klasörlerim yok.Belgelerimde alınan dosyalarım yok.Msn v.s gibi programlarım yok
Daha önce de aynı sorun olmuştu.Sistemi Geri Yükleyerek sorunu çözmüştüm.Şimdi eski bir noktaya geriye dönmeyi denedim.'Geri yükleme tamamlanamadı' hatası aldım.Sonra eski gördüğüm geri dönüşüm noktaları da silindi.Şu an sadece bugünün geri dönüşüm noktasını görebiliyorum
not: kullanıcı hesaplarında başka hesap gözükmüyor.Tek hesap gözüküyor...Güvenli kipde de denedim.Sorunu çözemedim
yardımcı olursanız sevinirim
d sürücüsüne bir dosya kurtarma programı kurup c yi tarattırın isterseniz ama anladığım kadarıyla dosyalar kaybolduktan sonra çok fazla işlem yapmışsınız. CD den çalışan ERD Commander gibi bir araçla açıp sistem geri yükleme bölümüne bakın belki eski restore bölümleri görülebilir. yada kurtarılması gereken dosyaları not edip diski söküp bir profesyonele devredin işi.