Bildirim
xp ilk açılışta sayıyorya oraya gelmeden beyaz bi ekran geliyor
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu arkadaşlar cevap veren yardımlarınızı bekliyorum tşk. -
ekran kartı driverlarınızı tazelemeyi deneyin.Sanırsam bir arkadaş forumda sorununu böyle çözmüş idi.Yazılımsal bir sorun.Ekran kartı driverının da son sürümünü sitesinden indirip yükleyiniz. -
son sürüm olarak 2006 yı yükledim gene aynı başka neden olabilir -
siz bana ekran kartınızın marka ve modelini söyleyin lütfen.2006 falan anlayamadım ben -
toshıba satellite laptopum Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphics Controller bu valla bunu çözerseniz çok memnun kalcam -
quote:
Orjinalden alıntı: tuarnet
toshıba satellite laptopum Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphics Controller bu valla bunu çözerseniz çok memnun kalcam
Kusura bakmayın,ben bilgisayarınızı masaüstü sanmıştım o yüzden ekran kartı marka ve modelini sordum.Mümkünse laptopun tam modelini belirtirseniz çok sevinirim. -
toshıba satellite PSL-10E -01C00HTR -
http://support.toshiba-tro.de/tools/SatellitePro/spl10/win-xp/display-spl10-xp-614103929.zip bunu deneyin lütfen.Ama kurmadan önce program ekle kaldırdan ekran kartı driverını kaldırın.Restart atın ve açılınca bu driverı kurup bir deneyin lütfen -
tamam inşallah olur ordamısın. olmazsa ne yapcaz -
Hocam siz bir yapıp sonucu söyleyin,olmazsa alternatif çözümlere yöneliriz Şu an için buradayım,mrk etmeyin.Hem ben olmasam bile burada birsürü insan var bu işi benden çok daha iyi bilen,elbet yardım edecek birileri çıkacaktır. -
kardeş olmadı ya valla çıldırcam acaba başka bi sorun olabilirmi -
açıkcası o beyaz bir bir "SORUN" değil.sadece sizin canınızı sıktı diye yardımcı olmaya çalışmıştım.Belki de kendi kendine düzelir,belli olmaz :) -
yokya düzelceğini sanmıyorum çünkü çok beketiyor xp yazısı gelene kadar altta beyaz bişey sayıyor uzun bi çubuk bazı bilgsayarlarda da var ama çok çabuk geçiyor acaba tekrar format atsam düzelirmi -
yokmu arkadaşlar başka fikri olan yardım etsin -
bilgisayarıma gir.C sürücüne sağ tıkla ve orada disk birleştirme yap.bitince baştan başlat ve öyle dene bir de. -
ok -
Bios ayarlarından açılışta disk kontrolü vs. gibi şeylerde değişiklik yapmış olma ihtimalin var mı? Biosu default ayara getirip tekrar bir dene derim. -
yanlız şu dikkatimi çekti windowsu üstüne kuruiim dedim şimdi windows ilk ayarları yükleyip açıncada aynı ekran çıkıyo ve uzun sürüyor sonra kuruluma geçti demekki teknik bi sorunmu acaba -
şu an hala o beyaz saymayı geçicek sonra xp sayma yerine gelicek çok uzun sürüyor o beyaz sayma dalgası kafayı yicem
Benzer içerikler
- word dikey yazma
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- machine check exception
- ethernet girişi olmayan laptop
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- root nasıl kaldırılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- secure boot nedir
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X