Şimdi Ara

XP islemciyi görmüyor... 4960X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam xp 32 sp3 yükledi?imde i7 4960x XP  islemciyi görmüyor... 4960X
    i?lemciyi AYGIT YÖNETYCYSYNDE TANIMIYOR...

ama server 2003 de hiçbir problem yok... her?ey normal... RYCA ETSEM KONU HAKKINDA BYLGYSY OLAN YARDIM EDEBYLYRMY....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecoqp -- 18 Ağustos 2016; 22:23:00 >

• Bu sorunun geldigine inanmiyorum.

Arkadasim 3 yıldan fazladir anakartlar xp ye destek vermiyorlar. Kaldi ki 4960x ile xp yi ne yapacan? yazık vallahi yazık billahi yazık.

server 2003 gorur adi uzerinde server.. serverlar bir cok seye destek veriyorlar.. server versiyonlarda sıkıntı olmaz.
  • şimdi senle oturup neden kullandiğimizimi konuşacağiz... Ne benim anlatmaya zamanım var... Nede verdiğin cevaba göre senin anlayacak birikimin... :)

Bir ses mühendisi olarak Kısaca şunu söyliyeyim...

Dünyada en iyi sound 1960 lardaydı...

Yazılım olarakta XP ve P4 lerde...

Sen şimdi birde dersin ki P4 işlemciye yazılım dedi... :)

Neyse selam ve sevgilerimle...
  • Merhaba, Unknown Device yazan kısımları sağ tıklayıp özellikler kısmından ayrıntılar kısımına gelip, donanım kimliklerini tıklayın. En üstteki kısımı buraya yazın. Oradan bakalım internette sürücüsü falan varmıymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecoqp E kullanıcısına yanıt
    Senin işlemcinin Windows XP için destek yazılımını İntel'in kendi sitesinden buldum. Çalışır çalışmaz kesin bir şey diyemem. Denemende fayda var. Linki veriyorum. Siteye girince soldaki msi formattaki dosyaları indir. Kuruluma gelince; aygıt yöneticindeki o soru işaretli bilimeyen aygıt'a sağ tıkla özelliklere gir sürücü yazılımını güncelleştir de sana pencere açacak o pencereden indirmiş olduğun sürücülerin dosyasına gir (bilgisayarımdan dosya seç veya internette ara falan der sen bilgisayarımdan seçe tıkla) o zaman otomatik olarak bulur kurar. Olmazsa tekrar mesaj at biraz daha araştırırım, belli ki önemli bir şey. Şunu da söyleyeyim senin işlemcinin linux un hemen hemen her türlü sürümüne desteğide var programın uyumluluk gösterirse yine yardımcı olmaya çalışırım.

https://downloadcenter.intel.com/download/7838/Intel-Processor-Identification-Utility-Windows-Version?product=77779

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Londias -- 19 Ağustos 2016; 19:20:56 >

• kardeşim ilgin için çok teşekkür ederim bunu denedim... bu kimlik okuyucu driver filan değil... :(

enteresan olan sp 2 server 2003 sorunsuz işlemciyi görüyor ama son sürüm xp soru işareti atiyor...

tekrar teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

Merhaba, Unknown Device yazan kısımları sağ tıklayıp özellikler kısmından ayrıntılar kısımına gelip, donanım kimliklerini tıklayın. En üstteki kısımı buraya yazın. Oradan bakalım internette sürücüsü falan varmıymış.

Kardeşim çok teşekkür ederim... ilgin için bura XP  islemciyi görmüyor... 4960X
    mı...

• Server 2003'teki driverı "Double Driver" ile yedekleyip sonra da XP'ye aktarmayı deneyebilirsiniz.
  • Agentwho : Güzel fikir... deneyeceğim...

goodbadugly2 : Sorma kardeşim... Bir ses mühendisi olarak kulağim ne 7 ye ne 8 e ne 10 a bir türlü alışamadi gitti... işletim sistemi bir yana...

core 2 duo nun bazı serileri ve P4 dışında en az 20 anakart 20 cpu denedim olmadı olmuyor... 4960x ide satılığa çikardim... KADER...

P4 gibi görünüyor benim için
  • Belki xp 64 bit yüklemek sorununuzu çözebilir. Yeni çıkan windowsları sevmiyorsanız xp'ye en yakın hemen hemen aynı windows vista var büyük ihtimalle o görür.
  • 99dan beri bilgisayar kullanicisiyim, yorum yapma gereksinimi duydum,

17 yıllık kullanım tecrubemle soyleyebilirimki "bazı" programlar win7 ve ustunde tam uyumla çalışamıyor, bu programlar hitab kitlesi ve gelistirici sorunları nedeniyle guncellenip yeni sistemlerde sorunsuz çalışır hale getirilemiyor, detaylı ornek vermeyecegim cunki bildiğim örnekler jandarmanin bazı birimleriyle ilgili.

Arkadasinda buna benzer bir durumu olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O pc'ye xp yüklenir mi hiç? XP'nin yeni donanımlara desteği biteli yıllar oldu. İllaha çalıştırak istiyorsan. Yeni bir windows kurup Vmware ya da Virtual PC ile XP kurman en mantıklısı olur.
  • Hocam bence siz Win7 üstünde "Oracle VM VirtualBox" ile xp kullanın. İşinizi görür büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.