Şimdi Ara

Xp Kullanıcı sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: neoklasik Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slm ben Windos XP de iki kullanıcı açtım ve birini şifreleyerek kendi özel dosyalarımı sağ tıklayarak gelişmiş seçeneğinden şifreledim diğer kullanıcılar dosyaya erişemiyorlardı dün belgeleri kendi oturumumu açarak c'den Dsürücüsüne taşıdımk ve C ' ye format attım şimdi D sürücüsündeki şifreli belgelere ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Bu arada ilk aklıma gelen eski kullanıcı adımda bir hesap açıp eski şifremi vermek oldu ama bu dosyaya gene erişemedim. Bir arkadaş güvenli kipde denememi söyledi sağolsun denedim ama olmadı .
  • gizleme falan yapmış olmayasın...gizliliği kaldırda arama yaptır belki çıkar meydane
  • Yok arkadaşım gizleme değil dosyayı görüyorum ama açamıyorum. Şifreleme
  • Kitap Gibi sana cevap maili attım ama ulaşmıo sanıorım birde ben cevap maili atarken çalışma hatası şeklinde bir uyarı geliyor hatayı ayıklama istermisiniz evet deyince mail yollayamıyorum hayır deyince mail atabiliyorum
  • pm at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NTFS de şifrelediysen vede şifreni bilmiyorsan bu dosyaya erişmen mümkün değil sanırım. aynı sorun bendede olmuştu ben çözüm bulamadım eğer bi çaresini bulursan bana bir pm atarmısın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.