Şimdi Ara

xp kuramıyorum :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce laptop almıştım üstünde orjinal vista yüklü idi şimdi çok sorun yapmaya başladı xp kurmaya karar verdim bios ayarlarını değiştirdim sürücüleri ide yaptım format ekranında normalde hdd 250 gb var ama 130 gb hdd olarak görünüyo bunu nasıl çözebilirim.

• Sürücüleri IDE yaptığınızı belirtmişsiniz kullandığınız HDD ne ise ayarını değiştirmeyin. Boyut hatası bundan dolayı gözükmekte HDD nin üzerindeki teknik verilere göre uygun ayara getiriniz veya biostan auto seçeneği vardır onu seçin kendi bulacaktır. Orjina vista yüklü derken muhtemel olarak sizde bir recovery cd si vardır bu cd ile problem olduğunda tekrar eski haline yüklemek için kullanılır ancak bu tek başına değildir bir de HDD de gizli bir bölüm oluşturulmuştur bu bölümü herhangi bir nedenden dolayı silerseniz bu recovery cdsi kullanılamaz hale gelecektir. Bu HDD üzerinde işlem yapmadan önce bu bölümün yedeğini alıp sonra üzerine yeni bir sistem kurmayı denerseniz daha sağlıklı olacaktır ( Tekrar eski sisteme geri dönülmek istenebilir)

Bunun için bu forumda resimli olarak anlatılan başlığı incelerseniz size yararı olacaktırhttp://resim.donanimhaber.com/m_23366495/tm.htm

Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.