Şimdi Ara

XP Kuramıyorum, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni anakart aldım. Anakartta bir tane ide girişi var. 2 tane de raid girişi var. Raid girişi ide girişinin slot olarak aynısı. CD-ROM ve Writer ide girişinden bağlı. HDD ise anakarta göre raid girişi yazan yerden bağlı. Çünkü başka bağlayacak slot yok. HDD ise SATA değil. SATA olsa bu sorunu yaşamayacağım. BIOS da HDD görünmüyor. ROK ve Writer görünüyor. XP kurmaya başladığımda ise dosyaları kopyaladıktan sonra kurulacak HDD yok deyip sonlandırıyor. BIOS da denemediğim ayar kalmadı. SATA'sından PATA'sına, IDE'sinden RAID'ine kadar her ihtimali denedim. Anakartım ASUS I915P chipsetli, işlemcim ise 775 socketli. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

• .....:::: HDD fdisk çekilmesi lazım. Bir zaman benim başıma da böyle bir problem gelmişti.
  • D ve E sürücüsünde bilgilerim var ve bütün partitionlar NTFS. Hadi bilgilerimi başka HDD'ye atarım. NTFS olduğu için nasıl ve neyle fdisd çekeceğim?
  • ....::::: Biosunda hdd görünmüyorsa nasıl kopyaladı anlamadım ki..Bootu olan cd ile diskin fdisk olayını çözebilirsin. Xpden de devam edersın hdd yi sıfırlayınca isterse 98 açılış disketi veya cdromdan fdiske d3eav edersin..
  • Ben de anlamadım nasıl kopyalıyor. Boot u olan cd ile nasıl yapacam? HDD ntfs?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.